Mikä minusta tulee isona?

maanantai 4. syyskuuta 2017

No, isona minusta tulee ainakin vanha ja raihnainen -- olen tosin päässyt aika pitkälle sen suhteen jo näin 38 ikävuoteeni mennessä :D Mutta toisekseen, olen todella innoissani toissa viikolla alkaneesta Designmarkkinoinnin tutkinnostani Helsinki Design Schoolissa, joka toivottavasti osaltaan vaikuttaa siihen mikä minusta tulee vielä joku päivä.

Se tunne, kun olet yli kymmenen vuoden työrupeaman jälkeen taas kuuntelemassa jotain yli-inspiroivaa, ja tiedät että olet siellä toteuttamassa yhtä omaa intohimoa ja mielenkiinnon kohdetta. Ei muita varten, ei muiden hyödyksi,  vain ja ainoastaan oman itsesi ja omien kiinnostuksenkohteiden vuoksi. Toisen opintopäivän aikana tuli tunne, että haluan muistaa ihan kaiken mitä luennoitsija sanoi ja näytti, kaiken mitä muut kysyivät tai kertoivat, kaiken mitä itselle tuli mieleen. Ikäänkuin haluaisin hengittää todella syvään ja saada kaiken ilman virtaamaan keuhkoihin, tiedättekö :D Olen niin täpinöissäni :D
//I'm so excited, last week I started my personal studies on Design marketing. The feeling, when you learn for yourself... priceless. I love it!//

6 kommenttia

 1. Oi, mahtavaa! Aikuisena opiskelu on ihan parasta, jotenkin siitä omasta jutusta innostuu paljon enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Ihan erilailla muutenkin saa irti, kun on kaikenlaista työkokemusta ja muuta sellaista taustalla, pystyy reflektoimaan koko ajan opittua johonkin :)

   Poista
 2. Oi, vähän kateellisenakin täällä huokailen! Itse otin lyhyen pätkän aikuisopiskelupuolella aiheesta some ja nettimarkkinointi. Siihen oman työn ohessa rahkeet riittää. Mielenkiintoista sekin! Mahtavaa opiskeluintoa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somesta ja nettimarkkinoinnista olisi kyllä hyvä saada kansa jotain ajankohtaista koulutusta, sitä tarvii aina, oman työn puolesta mutta toisaalta vaikka blogiinkin liittyen! Kuulostaa hyvälle :)
   Kiitos Mari <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)