Kun maisema on osa sisustusta

lauantai 9. joulukuuta 2017

Monessa asunnossa on isot ikkunat, jonka myötä maisemasta on tullut yksi osa sisustusta. Meillä olohuoneen ikkunat ovat NE ikkunat, joista voi ihastella takapihan hiljaisuutta ja luontoa -- piha laskee alaspäin ja perällä on pieni metsäsuikale, jossa tuuheat havupuut ovat keränneet lumipeitteen ja oravat kipittelevät pitkin maita ja mantuja.

En halunnut ikkuinoihin lainkaan kaihtimia, joten entistä enemmän tuo takapiha vaikuttaa olohuoneen näkymään ja sisustukseen, ja nyt lumien tultua koko huone onkin näyttänyt ihanan talviselta valkoisine taustoineen. Se saa kaipaamaan sisälle lisää kynttilöitä, taljoja ja lämpöisiä vilttejä-- siksipä tuo mustavalkoinen villamattokin palasi taas kesätauon jälkeen lattialle.

Onko teillä maisema osana jonkin huoneen sisustusta?//When having big windows, the whole view becomes a part of your interior at home. Loving this white background nowadays, makes me want to add more candles and warm blankets to my living room. //

4 kommenttia

 1. Näin keskellä kaupunkia aukeaa upea näköala kattojen ylle, kai tämäkin maisema toimii kodin elementtinä. Toivottavasti kuitenkin vielä joskus meilläkin saadaan (luonto)maisema osaksi sisustusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalle, ei yhtään hassumpi ole tuo näköala kaupungille!

   Poista
 2. Teillä on huikean kaunis koti, ja kyllä maisema täydentää upean olohuoneen. Ihanan vaaleaa ja valoisaa mutta samalla jouluista ja tunnelmallista.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)