Mikä ihastuttaa ja harmituttaa?

torstai 21. joulukuuta 2017

Vihdoin talvipäivänseisaus ja päivät alkavat taas pidentymään, hitaasti mutta varmasti! Se onkin yksi ehdoton ihastuksen aihe tänään! Toinen on tänään alkanut joululoma, joka tuli NIIN tarpeeseen <3 Lähden tästä kohta jakelemaan muutamia lahjoja ja ostelemaan bataattilaatikon ja kotisinapin ainekset, jotta pääsee itse asiaan eli jouluun ja ruokaan :D Lisäihastuksena on tuo kuvassakin näkyvä Kristina Starkin suunnittelema Box Light -kynttilänjalka, johon tykästyin kovasti, on aivan ihana raudasta valmistettu jalka, jossa on samassa tulitikut. Ja paljastettakoon, että eräässä joulupaketissa on menossa samanlainen toiseen kotiin :D

Harmituksia on aiheuttanut nyt turhankin moni rikki menevä juttu, viimeisimpänä tuo ihana Marimekon vihreä Flower -vaasi, joka ehti vielä valokuvaan... snif... Sen lisäksi pyykinpesukone temppuilee ja autokin meni vaihtoon. Eli aikamoista rahanmenoa kaiken muun lisäksi. Tämän ohella jatkuva sairastelu on harmittanut koko vuoden. Alkuvuosihan starttasi parin kuukauden keuhkokuumeella ja siitä aktivoituneella astmalla, keväällä tuli käteen kunnon palovamma ja sittemmin kilpirauhasarvot heittivät häränpyllyä. Nyt viimeisimpänä uutuutena on sairaanhoitajaa huolestuttanut ihomuutos, jota varten meikällä on tammikuussa aika koepalan ottoon.

Kaikenlaista pientä ja isoa, mutta hei, viikonloppua ja joulua kohti! <3






2 kommenttia

 1. Tuollaiset äkilliset rahamenot laittavat kyllä harmittamaan ja vielä joulun alla, kun tuntuu että rahaa menee muutenkin. Tsemppiä jouluvalmisteluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, on kyllä ollut aikamoista rahanmenoa tässä kuussa ihan muuhun kuin itse jouluun liittyen... :P

   Kiitos sitä samaa sinnekin!

   Poista

Kiitos kommentista! :)