Mustavalkoinen keittiö ja saippuavinkki

lauantai 30. kesäkuuta 2018

Minulla oli aiemmin tosi vahvasti mustavalkoinen kausi, ja kaikki sisustus menikin sen mukaan. Nykyään kuitenkin meidän keittiö taitaa olla lähestulkoon ainoa paikka, missä tämä korostuu. Tosin, viherkasveilla olen halunnut tuoda vähän enemmän eloa tähän mustavalkoisuuteen, se tuo kivasti elämää muuten kovin neutraaliin huoneeseen.

Eniten tykkään keittiömme avonaisuudesta ja valoisuudesta. Keittiö on samassa tilassa olohuoneen kanssa, ja siksi meillä onkin olohuoneen puolella isot ikkunat, ja vastapäätä niitä keittiön suht iso ikkuna. Lisäksi rakastan edelleen avohyllyjä, jotka vaihdoin normaalien yläkaappien tilalle! Myös keittiötasoa on paljon, mikä on aina plussaa.

Mokiakin kuitenkin löytyy, joista ensimmäinen näkyy heti alla olevasta kuvasta. Kiinnitimme ainakaan tuollaiset valkoiset levyt seinäään, ja jostain syystä yhden levyn saumakohta on alkanut käpristymään ylöspäin ja irvistää ikävästi. Toiseksi, kaikkien näiden mitä-lie-rosteria -pintojen kanssa olen aina ihan helisemässä, voiko karseammat jäljet jäädä pelkästä kosketuksesta puhtain käsin, saati sitten ruuanlaiton yhteydessä. Näitä pahuuden pesiä löytyy muun muassa liesituulettimesta ja uunista.

Ja hei, saippuavinkki keittiöön! Ihastuin Klippoteketin Lemon Grass keittiösaippuaan, joka kuvassakin näkyy. Kaunis mustavalkoinen pumppupullo sisältää ihanan sitruunantuoksuisen nestesaippuan, mikä neutralisoi esimerkiksi valkosipulin tai kalan hajuja ja samalla kosteuttaa ja pehmentää käsiä. Eikä tainnut olla kuin vitosen verran Sokoksella, eli ei paha tuollaisesta 300ml kokoisesta pullosta :)

 


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)