Tarviiko kesän sisustus olla aina vaalea?

sunnuntai 29. heinäkuuta 2018

No, vastaushan toki on, että jokainen tyylillään, mutta jäin tuossa miettimään tätä asiaa. Yleensähän talvea kohden sisustustekstiilien sävyt tummenevät ja syvenevät, kun taas kesäisin moni meistä vaihtaa vaaleaan. Tai en tiedä, nykyäänhän harva tunnustaa omaavansa kausiverhoja tai muuta, ja meikäläiselläkin on enemmän ja vähemmän samat matskut kämpällä kesät talvet :D Lähinnä oma fiilis siivouspäivinä vaikuttaa sisustukseen, silloin tällöin on hauska vaihtaa lookkia kotona vaihtamalla jotain pientä.

Nytpä vedinkin sitten aika mustaan suuntaan, kun tuli hankittua alennusmyynneistä Marimekon Basket-koristetyynyliinaa ja Lapuan Kankureiden mustaa Eskimo-peittoa, joka tosin meillä ajautui heti pöytäliinaksi. En tiedä miksi, mutta jotenkin tämä musta vähän rauhoittaa, kun ulkona porottaa jatkuvasti aurinko ja on ylivaloisaa päivästä yöhön. Onko lie jotenkin tasapainottavaa, kun ei ole ollut sitä perinteistä pimeää ja sateista Suomen kesää? :D No eipä tämä koti näillä muuttunut hirveän tummaksi sinänsä, mutta silti :)

Onko teillä paljon tummia sävyjä sisustuksessa myös kesäisin?
 
PS. Aurinkoinen sää on tehnyt kyllä hyvää huonekasveille, huomatkaa kuvassa oleva viikuna, joka talven aikana pudotti lähestulkoon kaikki lehdet -- taisi olla vain kaksi lehteä jäljellä, kun meinasin jo heittää koko höskän roskiin. Mutta nyt se on lähtenyt kasvattamaan lisää lehtiä urakalla latvaan, jes!Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)