Edulliset wc- ja kylpyhuonematot

torstai 2. elokuuta 2018


Pyörähdin taannoin Jyskissä etsiskelemässä säilytyskoreja, mutta lähdinkin pois parin pikku maton kanssa. Ostin meidän kylpyhuoneen yhteydessä olevaan, kapeaan tilaan 50x80cm kokoisen, kuviollisen pikkumaton. Isompaan wc-tilaan löysin taas hauskan, pyöreän maton, joka sopii kuin nenä päähän. Kummatkin olivat aavistuksen luonnonvalkoiseen suuntaan, ja tuntuvat ihanan pehmeälle jalan alla.

Pienempi matto maksoi vain 9€ ja isompi muistaakseni noin 13€, eli mielestäni aika hyvät ja edulliset löydöt!

Huomaatteko muuten, miten eri kuvakulma vaikuttaa valokuvien ilmeeseen ja väreihin :D Tuo ylempi on kohdistettu pelkkiin valkoisiin yksityiskohtiin, mutta meillähän lattia ja katto ovat tummia, joten kun kuvaan isompaa kokonaiskuvaa, niin koko fiilis on jotenkin synkkä... Ja näissä on käytetty myös eri objektiivia, alempiin en voinut hyödyntää lemppariani, koska se zoomaa niin lähelle -- mutta huomannette, miksi se olisi minun lemppari, sillä saa niin paljon parempia kuvia.... Seliseli :D Hah!2 kommenttia

  1. Onpas ihanan fressit sisustukset teidän vessoissa. Ajattelin juuri aloittaa pienen pintaremontin ja tulin etsimään ideoita. Totta puhut, paljon vaikuttaa kuvakulma kuvien ilmeeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Tsemppiä pintaremonttiin, toivottavasti olet löytänyt hyviä ideoita!

      Poista

Kiitos kommentista! :)