Viiden tähden majoitusta Ähtärissä | Naava Chalets

torstai 16. elokuuta 2018

Kaupallinen yhteistyö: Naava Resort Oy
 

Teimme rakkaan ystäväni kanssa kahden yön kesälomareissun Ähtäriin muutama viikko sitten. Kohteenamme oli aivan Ähtärin eläinpuiston lähettyvillä sijaitseva Naava Resort, jossa saimme iloksemme yöpyä puoleen hintaan blogiyhteistyön merkeissä. Kiitos vielä! Kannattaa laittaa korvan taakse tämä paikka; itse asiassa Naava Resort oli minullekin ihan uusi tuttavuus, joten aina suuremmalla syyllä mielelläni jaan tätä vinkkiä myös muille, koska puitteet olivat niin mahtavat!

Lyhyt tietoisku alkuun: Naava Resort koostuu viidestä korkeatasoisesta vuokrahuvilasta sekä niiden lähellä sijaitsevasta kokous- ja spa-rakennuksesta. Niiden lisäksi alueelta löytyy upea, alppimajaa muistuttava rakennus, joka sisältää useamman Chalet-lomahuoneiston. Meidän majapaikkamme sijaitsi jälkimmäisessä. Saimme rentoutua kaksikerroksisessa, 60,5,2 kokoisessa Chalet-huoneistossa, jossa oli lähestulkoon koko kahden kerroksen korkuiset maisemaikkunat järvelle sekä kaunis maaterassi. Ei huono!

Ihastelimme jo saapuessa paikalle koko talon arkkitehtuuria ja maisemia. Asuntoon päästyämme kiertelimme asuntoa huokaillen; sieltä löytyi kauniita ja selvästikin korkealaatuisia huonekaluja, superpehmoisia mattoja (!!), rouheita lankkupöytiä, upeaa parkettia... ihan kaikkea! Myös yksityiskohdat herättivät arvostusta; kaapista löytyi muun muassa kullanväriset aterimet ja yöpöytinä erikoiset puupölkyt. Oli virkistävää, ettei tarvinnut törmätä perinteisiin Ikea-kamppeisiin!

Sijainti oli todellakin hieno. Kävimmekin iltakävelyllä Hankaveden rannassa, josta saimme vangittua upeita maisemakuvia. Rantaa pitkin meni luontopolkuja, mutta pääsimme uimarannan kohdalle ja siihen sitten jumiuduimme valokuvaamaan hurmiossa :D Seuraavana päivänä kävimme myös katsomassa Lumin ja Pyryn, Pandatalo kun oli aivan kivenheiton päässä. Symppiksiä olivat nuo bambunpurijat! Kiersimme samalla koko eläintarhan, ja olihan se ihana päivä, vaikka helle verottikin jonkin verran jaksamista.

Annetaanpa kuvien puhua! Onko Naava Resort teille tuttu?  

PS. Pääsimme vilkaisemaan myös huviloiden, kokoustilan ja muiden Chalet-huoneistojen sisälle. Niistä tulossa vielä oma kuvapläjäys!


Alakerta


Yläkerta Ja ulkoa 
Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)