Ambulansseja ja markkinointia

lauantai 11. elokuuta 2018

Mystinen keskiyön postaus :) Tässä yskin taas enkä saa unta, niin ajattelin tulla kertomaan omia kuulumisia näiden sisustusjuttujen väliin.

Olen ollut tässä muutamia kuukausia kirjaimellisesti huonossa hapessa. Henki rohisee, vinkuu ja tökkii, yöt ovat pahimpia. Yskin täällä sen verran paljon, että moni yö on kulunut sohvalla, ei maaten vaan istuen, sillä se on ollut ainoa hyvä asento hengittää. Viikonloppuna vinguin taas sen verran railakkaasti, että ajattelin piruuttani soittaa ensiapuun, että josko kannattaisi mennä käymään paikan päällä, mutta sieltä käskivätkin heti vain istumaan ja soittamaan ambulanssin paikalle. No, eivät tainneet edes saada selvää, kun kerkesin sanomaan vain pari sanaa ja sitten rohisin urakalla :D Hieno puhelu hah ;)

Juu, ambulanssitkin sitten ovat pyörineet meidän kulmilla, täällä olen hengitellyt maskilla Ipramolia, mikä on auttanut hyvin. Jättivät ihan oman maskinkin tänne ettei turhaa tarvii aina uutta :D :D Sairaalassa taas on kuvailtu keuhkoja ja tutkittu ties mitä näytteitä. Astmaahan tämä, ei kai siinä mitään uutta, mutta aika hankalalta välillä oleminen tuntuu. Liikkuminen ja makaaminen eivät oikein toimi, joten jokseenkin paska olo.

No mutta hei, sitten asiasta sadanteen ja markkinointiin :D Yllätin itseni sen suhteen, että päätin tuossa juuri tekeväni yliopistossa markkinoinnin aineopinnot loppuun. Ikäänkuin olisikin hirveästi luppoaikaa, mutta kaipa minä ne teen, kun kerran opinto-oikeuttakin on vielä ja kesäkuussa loppuun taputeltu Designmarkkinoinnin tutkinto antoi sen verran hyvän fiiliksen taas opetella asioita kunnolla. Markkinointiahan olen tehnyt duunissani jo pidempään, mutta koska virallisesti meikällä ei ole siitä tutkintoja tai muuta, se vaikeuttaa kyllä ainakin alan töiden hakemista. En ole kyllä tästä kertonut vielä kenellekään, joten tämä on nyt tällainen kaapista ulostulo, opinnot siis jatkuvat töiden ohessa. :D

Markkinointi on kyllä kiehtova ala. Muistan, kun olimme kehittelemässä nykyistä firmaa, jossa edelleen/vielä olen töissä, ja lähtökohtaisestihan koko yritys tehtiin isojen julkistoimijoiden markkinointi- ja myyntifirmaksi. Silloin jo ajattelin, että miten mageeta olisi rakentaa koko tuo brändi ja panostaa täysillä imagon kehittämiseen huipputason markkinoinnilla... Ei se ihan sitten mennyt niin, työnkuvat ja firman luonne muuttuivat, mutta silti se palo markkinointiin on jäänyt kytemään äärimmäisen vahvana, ja aion kyllä joskus tehdä sitä ihan ammatikseni, sillein kunnolla.

Mutta tällaiset kuulumiset näin yön pimeinä tunteina!

PS. Tänään suoritin tulikasteen! Mini aloitti eskarin, ja meikäläinen veti kontaktimuovit kahden eskarikirjan päälle. EIKÄ TULLUT ILMAKUPLIA! Voitolla yöhön! Mestarifiilis!

<3


7 kommenttia

 1. Hei mäki teen markkinoinnin aineopintoja, tai siis alotan nyt syksyllä. Ehkä nähään luennolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, no hei oispa hauska! :D Ei ollakaan nähty ikuisuuksiin <3 Aletaan elämään opiskelijaelämää ja kuljetaan haalarit päällä kampuksella heh ;)

   Poista
  2. Hahah, kuulostaa suunnitelmalta! Ollaas yhteyksissä!

   Poista
 2. Ei kuulosta kivalta tuo olotila:( Toivottavasti ohimenevää..
  Intoa opiskeluun. Itse vaihdoin juuri vakaan ja turvallisen vakityön määräaikaiseen. Yllätin muutosvastarintaisen ja vakautta rakastavan itseni tällaisella teolla. Mutta olen vähän lähempänä unelmatyötäni. Ja elämä kantaa, vai miten se nyt meni...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa rohkealle pelisiirrolle, arvostan! Mutta näinhän se menee, jos jotain unelmia haluaa tavoitella, niin pitää uskaltaa :) Sama täällä ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)