Sisustustarroilla nopeasti ilmettä lastenhuoneeseen

lauantai 4. elokuuta 2018

Muistanette ehkä, että meidän prinsessan huonetta tuunattiin aikoinaan söpöillä seinätarroilla yhden seinän osalta? Tuota sisustustarrapostausta voipi käydä kurkkimassa ja tsekkaamassa, millaisista tarroista tuolloin oli kyse.

Innostuttiin näin parin vuoden jälkeen Minin kanssa tilaamaan lisää tarroja hänen huoneeseensa; seinälle, jonka pohjaväri on valkoinen . Tarrat löytyivät jälleen samaisesta Made of Sundays -verkkokaupasta, joka on kyllä varsinainen karkkikauppa :) Kannattaa käydä katselemassa, suosittelen! Pitkällisen pläräilyn tuloksena päädyttiin herkullisen näköisiin Nonparelli-tarroihin, ja niistä värisävyyn Cake. Laskeskelin, että seinälle riittää yksi tarra-arkki (35 tarraa), koska kyseiseltä seinämältä pinta-alaa vielä vaatehuoneeseen vievä ovi, sekä huoneen oma ovi, joka avattuna peittää aina seinästä osan.

Tarrojen saavuttua postista liimailimme tytön kanssa nämä seinään, ja siinä meni ehkä kokonaiset viisi minuuttia :D Paperista valmistetut tarrat on helppo liimata seinään, ja irtoavatkin helposti -- pakkomielteinen äiti tunnustaa, että irroittelin muutamia minin liimaamia tarroja jälkikäteen ja laitoin takaisin, jotta muodostavat tasaisemman kuvion. Tyttö kun liimasi ehkä sellaiset 6kpl tarroja lähestulkoon vieri viereen hih :D

Kuvassa muuten kesän Tukholman reissulta mukaan lähtenyt prinsessajoutsen <3


Kivaa viikonloppua kaikille minun ja Minin puolesta <3Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)