Kurkistus terassille

keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Viimeksi kun avauduin takapihasta ja pihasaunahaaveistani postauksessa Pihasaunahaaveet | Sauna patiolla, niin ajattelin vastapainoksi avata vähän nykytilannetta takapihan terassista. Liian usein tulee haaveiltua kaikesta uudesta, eikä muista pysähtyä olemassa olevan äärelle.

Tässä siis kurkistus meidän tämän hetken terassiin!

Terassilaajennus on vihdoin valmis, mutta pinta odottelee vielä Tikkurilan kelonharmaata terassiöljyä. Pahin silmiinpistävä juttu kuitenkin on meidän talon katolle menevät tikapuut, jotka jäivät terassinlaajennusprojektissa itse terassialueelle... Ne pitäisi saada siirr(ät)ettyä sivummalle. Kaikki vinkit otetaan vastaan!

Tykkään kovasti Ikean Lohals-juuttimatoista, jotka asettuivat makuuhuoneessa asumisen jälkeen terassille. Myös Maskun alennusmyynneistä bongattu ruokailuryhmä toimii mukavasti. Ainoa ongelma on tuolin ohuet jalat, jotka meinaavat vajota terassilautojen väleihin, mikäli ei ole mattoa.

Mattojen lisäksi terassilta löytyy myös muita sisällä olleita kalusteita; muun muassa puinen nojatuoli ja kukkapöytä. En tiedä kuinka käytännöllisiä ovat ulkona, mutta sain ainakin aseteltua pöydälle kirppislöytöni; Karhulan ison lasitölkin, joka on nyt maljakkona luonnonkasveille. Lasin pinnassa lukee kohokirjaimin "keittiötölkki". Aika ihana yksityiskohta ;D

Kapeammalla terassiosiolla löytyy kaksi Clas Ohlsonin aurinkotuolia, jotka toimivat hyvinä löhöpaikkoina. Pidän niitä useasti toisissaan kiinni ja viltein verhottuina, jolloin tuoleista tulee sänkymäisempi oleskelupaikka. Löhöilen leveästi :D

Ihan perimmäisestä nurkasta löytyy vielä vuosia meitä palvellut riipputuoli, johon on pakko jo ostaa uusi pehmuste. Tämä onkin jo ostoslistalla odottelemassa.

Vaikka kaikki ovatkin aiemmin hankittuja juttuja, niin yksi asia on parin viikon takaa: kyltymättömänä viherkasvifanina hankin aitoviikunan <3 Kasvi liene vietävä sisälle, jos viilenee, mutta niinpä näyttää moni tavara liikkuvan meillä aika joustavasti sisä- ja ulkotilojen välillä...

Näillä mennään luultavasti koko kesä! :)

Kivaa keskiviikkoiltaa kaikille!2 kommenttia

 1. Ihastuttava terassi, varmasti mukava paikka viettää kesäpäiviä. Harmilloiset nuo tikkaat, mitenköhän niiden paikkaa saisi siirrettyä. Tai, sitten mitä ei voi piilottaa, täytyy korostaa.
  Aurinkoisia kesäpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Arvaapa mitä, juuri tänään saatiin siirrettyä nuo tikkaat, miehen kaveri tuli apuun ja suht helposti meni koko prosessi. Joten nyt sekin homma hoidettu :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)