Perjantai pelastettu & Leidit: vinkki hyvästä nettikaupasta!

perjantai 2. lokakuuta 2015

Perjantai on pelastettu, ovella kävi äsken kuriiripoika! Eikä se vielä ollut se pelastus, vaan se mitä hän toi....katsokaahan itse kuvat!! *tadaaaaa* avaamisjärjestyksessä :D :D

Tässä samalla kuulkaas katsotaan, lukeeko puolisko tätä blogia.... tytöt, tämä on "The Test", tiedätte mistä puhun ;) Jos tämän illan aikana hän ei mainitse sanallakaan ostostani, niin sitten hän ei selvästikään lue armaan vaimon sydänverellä vuodatettuja sanoja, hah :D Mitä veikkaatte?? Ja hei älkää käräyttäkö! :D





Eikö olekin iiiiiihanan söpö pikkuruinen laukku!? <3 Ihan pakko oli tilata, kun rahapussi levisi käteen (on niin paljon rahaa - oikeesti siis kuitteja ja kaiken maailman bonuskortteja). Tykkäsin entisestä Guessin rahapussista ihan jo siitä syystä, että se oli niin iso "clutch"-tyyppinen ratkaisu, jonka vuoksi mietin että miksenpä ostaisi seuraavaksi oikeaa pikkulaukkua rahapussikäyttöön, sen saa sitten olalle tarvittaessa, menee kätevästi vaikka takin allakin niin ei tarvitse roikotella käsissä.

Laukku on siis MICHAEL Michael Korsin ihana Jet Set Travel NS Crossbody bag ja värinä tumma khaki. Kooltaan se on juuri täydellinen tarkoitukseensa eli 15.5 x 12.0 x 5.0 cm. Ihana mini <3 Ulkopuolelta laukku on saffianonahkaa, joten se on helppo pitää siistinä ja  puhtaana.

Ja se vinkki hyvästä nettikaupasta, josta laukun tilasin -- varoitan leidit, klikkaamalla tätä linkkiä saatat ajautua tilaamaan vaikka mitä :P

www.fashionette.fi

Itse ajauduin sivuille ihan sattumalta (--> viaton uhri). Fashionette on euroopan suurin online-kauppa, jossa myydään aitoja designer-laukkuja, ja oman kokemukseni mukaan kaikki sujui vaivattomasti. Tilaukset toimitetaan ilmaiseksi kotiovelle, siis ilman mitään postituskuluja, eikä minullakaan mennyt kuin viisi päivää tilauksen tekemisestä kun oli jo kuriiri ovella. Tämän lisäksi uutiskirjeen tilaaja saa lahjaksi 20€:n alennuksen, jonka tietenkin käytin heti! Myös palautus olisi ilmaista, jos siihen päätyisi. Paketti tuli nätisti käärittynä, ja kuitti löytyi vielä kirjekuoresta taiteltuna. Voin siis tämän kokemuksen myötä suositella!



4 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Maria :) Ei muuta kuin tilaamaan samanlainen ;)

      Poista
  2. Oi että! Aivan ihana pikkulaukku ja klikkasin heti itseni sivustolle ja uutiskirjeen tilaajaksi :) Kiitos paljon vinkistä, tämä ilta taitaakin mennä laukuista unelmoidessa ;)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa Anne H, mission accomplished, sain jonkun muunkin laukkufanin koukutettua :D :D Sieltä tosiaan löytyy vaikka mitä ihania laukkuja.... oih. Kävin heti kurkkimassa sinun blogiasi, kiitos linkistä! Täykkärit on minunkin all time favourite!

      Poista

Kiitos kommentista! :)