Ilmainen kalenteri printattavaksi

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Ajattelin ilahduttaa teitä taas itse tekemälläni kalenterilla, joka tuttuun tapaan on *tadaa* mustavalkoinen :) Kalenteri on tehty kymppikuvan kokoon (eli neljä sivua mahtuu yhdelle A4-arkille), ja halutessanne kulmat voi pyöristää niinkuin minä olen tehnyt :) Suosittelen tulostamaan paksummalle paperille kuin ihan tavallinen tulostuspaperi!

Lataa kalenteri pdf-muodossa (download the calendar)!Pidän tässä hetken aikaa pientä taukoa, vaikka blogin kirjoittaminen onkin ollut minulle sitä parasta terapiaa sairasloman aikana. Tuon puolen vuoden aikana olen käynyt läpi niin raskaita asioita omassa elämässä, että tällainen hömppäsisustushöpötys on ollut niin tarpeen!! :D Tänään kuitenkin tuli mitta täyteen erään ei-blogiin-liittyvän jutun suhteen, että tarvitsen aikaa omien asioideni järjestelemiseen parempaan kuntoon välittömästi. Pitkästä tauosta ei toki ole kyse, mutta koitan saada vauhtia rattaisiin heti, että pääsisin aloittamaan ensi vuoden edes hitusen onnellisempana. Wish me luck xxx Ehkä tässä vielä joskus päästään siihen normaaliin ihan-jees fiiliksiin ;)


10 kommenttia

 1. Kiitos kalenterivinkistä. Ja tsemppiä jatkoon. Täällä ollaan aika lähellä, jos voin jotenkin auttaa :)

  VastaaPoista
 2. Superkiva kalenteri. Millä ohjelmalla teit? Ja kovasti tsemppiä ja voimia! Ja mä voin lähettää tukuttain Good Luck sinne päin. :) -Heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi kommentista sekä onnentoivotuksista & tsempeistä! :-f

   Kalenteri on tehty InDesignilla, se on ihan paras taitto-ohjelma :)

   Poista
 3. X: Koitahan jaksaa.
  Ihan mahtavan kalenterin olet saanut aikaan!

  VastaaPoista
 4. Suuresti tsemppiä ja ihanaa kun jaksoit väkertää tälläisen kalenterin :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)