Tummia kukanoksia illan hämärässä

tiistai 8. joulukuuta 2015

Ihastuin näihin tummalla värjättyihin kukkiin niin paljon, että ostin itselleni ja ystävälleni heti parit oksat kukkakaupasta :) Tuo väri on jotenkin niin upea syvän luumun sävyinen, ja erityisesti illan valaistuksessa kukkaan lisätty kimalle pääsee oikeuksiinsa. Eikös olekin valloittava yksilö? :) Kukan oksassa roikkuu muuten eilisestä postauksesta tuttu kuusikoriste, jonka sain Selected by VeeraK:lta :) Ihanalta näyttää tuossakin!

Ostelenkin nykyään paljon harvemmin kukkakimppuja, sillä yksittäiset, erikoisemmat leikkokukan oksat ovat jotenkin näyttävämpiä. Sisustukseen saa yhdellä pienellä leikkokukan oksalla upeaa säväystä, ja parhaimmillaan tällaiset kukat kestävät hyvinkin pitkään. Itse olen tehnyt paljon myös sitä, että kun kukka alkaa repsahtamaan, niin karsin siitä huonot osat pois ja siirrän jäljelle jäävät osat pikkuruisiin maljakoihin. Silloin kukka saa ikäänkuin toisen elämän. Monesti nämä kukan jäljelle jäävät oksat ja kukinnot näyttävät erityisen kauniilta yksityiskohdilta muutaman minimaljakon tai vaikka lasikulhon asetelmassa. <3

jouluinen leikkokukka


jouluinen leikkokukka


Ps. Ilmoittelin blogin facebook-sivujen puolella pari päivää sitten Dinox Sportin valkoiselle keinulle arvotusta voittajasta, mutta huhuillaan vielä tätä kautta! :) Elikäs nimimerkillä Jeskamandeera -- olet voittanut keinun! Tarkistapa sähköpostisi, niin saadaan keinu tulemaan sinulle postitse ennen joulua :)

2 kommenttia

 1. Leikkokukat, miksen ole niitä aiemmin tajunnut! Kukkakimput meinaa nykyään olla niin hintavia ja maksaa niin pirusti, että tälläiset leikkokukat (joihin saa ripustettua vaikka ja mitä söpöä) on kyllä ihan paikallaan. Nyt seuraavana listalla on tosin joulutähti, jos saisin sen pidettyä hengissä jouluun asti :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, kukkakimput maksaa välillä ihan tuhottomasti, siksikin on kiva ostaa muutama irto-oksa erikoisempaa kukkaa silloin tällöin. Mutta siis joulutähti on kyllä meillekin pakko ostaa, se on niin klassikko! Tänä vuonna on tullut aivan ihania uusia (kai?) värejäkin -- toki itse otan vakiona sen valkoisen :D Niin ja amaryllis leikkokukkana maljakkoon, se ois kanssa upea, ja tavallaan perinteinen mutta leikkokukkana kuitenkin hieman modernimpi :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)