Millainen on täydellinen joululahja?

lauantai 5. joulukuuta 2015

Huomenta rakkaat! Alan tänään vähän jo paketoimaan joululahjoja, ihanaa! Lahjojen räveltäminen on niin terapeuttista ja rentouttavaa, eikö olekin? Voin laitella myöhemmin parit kuvat millaisia paketteja tuli :)

Omasta mielestä lahjoissa pitää olla aina joku juttu, miksi sen haluaa antaa tietylle ihmiselle. Persoonattomat lahjat ovat monesti vain hätäisiä ostoksia (ei toki niissäkään sinänsä mitään vikaa, syyllistyn näihinkin...), mutta jos lahjasta kuultaa läpi, että lahjan saajaa ja hänen kiinnostuksen kohteitaan, toimintatapojaan tai luonnettaan on mietitty sitä ostaessa, niin silloin se on aito, rakkaudella annettu lahja, vaikka kyseessä olisi ihan joku pienikin juttu. Ymmärrätteköhän,  mitä koitan sanoa? :D Täydellinen lahja on sellainen, jossa on joku juju, ja joka sopii saajan persoonaan. Oleellista ei ole hinta eikä määrä, tai edes se että onko lahja jotain tavaraa /ostettua...


Millaiset lahjat teidän mielestä on parhaita?

Paljastan tässä nyt yhden joululahjan, jonka ostin ystävälleni :) Kaunis mustapilkullinen pikkuvihko muistiinpanoja varten, jonka saa suljettua käytännöllisen, pirtsakan keltaisen kuminauhan avulla, sekä ihanan hurmaava sulkakynä, joka on normaali mustekynä äärimmäisen hyvällä terällä -- ei ruiki musteklönttejä niinkuin jotkut mustekynät. Mukaan tulee jännittävän muotoinen pikkunoppa ;) Taustaksi; tämä henkilö on intohimoinen listojen kirjoittaja, ja kulkee aina vihko mukana. Niin ja manaa niitä musteklönttikyniä. Ja arpoo aina, mitä listalta hankkisi ensin /minkä asian listalta tekisi ensin /mihin listan asiaan panostaisi eniten jne, joten noppa = kohtalo voisi ratkaista tuon ongelman kertomalla numeroidulta listalta valittavan asian :D Kuulostaako sopivalle? *Vink vink* kaikki nuo tavarat löytyy Pienikamarista, josta tosiaan kävin shoppailemassa kassillisen pikkuisia ihania juttuja taannoin. ;)


joululahjaksi muistivihko ja sulkakynä


joululahjaksi muistivihko ja sulkakynä


Vielä loppuun arvontamuistutus! Tänään klo 21 asti on mahdollisuus osallistua Dinoxin keinun arvontaan! Kannattaa käydä jättämässä puumerkkiä kommentteihin :)

4 kommenttia

 1. Kiva setti, ja kuulostaa täydelliseltä lahjalta saajalleen. Minulla on myös vähän samanlaiset periaatteet lahjan valinnassa. Joskus onnistuu paremmin, joskus huonommin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaimaseni kommentista :) Näinhän se on, että joskus onnistuu paremmin ja joskus huonommin... :D Vaikeaahan tuo lahjan mietintä on, varsinkin jos on vaikka sellaisesta ystävästä kyse jota näkee harvemmin, tai vaikkapa nuorukaisesta, jonka tykkäämiset (ja koko persoona) muuttuu viikon välein :D :D Mutta tietyllä tapaa uskon, että pelkästään se jo välittyy saajalle, että jotain on yritetty, ja oikeasti mietitty häntä. Oli se sitten täydellinen lahja tai vähän sinne päin ;)

   Poista
 2. Aivan samaa mieltä lahjoista!

  Ihanan lahjan olet löytänyt <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)