Disney on Ice 25v. -jääshowsta ajatuksia ja kuvia

tiistai 9. helmikuuta 2016

Mainitsinkin jo aiemmin, että vietimme äiti-tytär -viikonloppua Helsingissä, ja kohokohtana oli Hartwall-areenalla järjestetty Disney on Ice 25v. -jääshow :) Tässä teidänkin iloksi muutama kuva tuttuine hahmoineen. Omat suosikkini ensimmäisenä, eli Hessu, Aku, Iines, Minni ja Mikki :)


Leijonakuninkaan seikkailut muistan vain osittain, mutta sen biisit ovat tuttuakin tutummat. Tosin, jääshowssa ne olivat suomeksi, itselleni ne ovat painuneet mieleen englanninkielisinä versioina, erityisesti Elton Johnin laulamat kappaleet. Tyttärelle tämä taisikin olla uusi tuttavuus.


Peter Pan ja Kapteeni Koukku seikkailivat aika pitkän pätkän esityksen aikana (lyhyempikin olisi minun mielestä riittänyt)... Tästä tytölle jäi mieleen etenkin kohta, jossa Peter Pan onnistui syöksemään Kapteeni Koukun karmean jättiläiskrokotiilin kitaan. Jäiköhän siitä jonkin asteen trauma :P Siitä ainakin puhuttiin eilen paljon, ja tyttö halusi nähdä aina vaan tuosta krokotiilista valokuvia... :D


Pieni merenneito oli kova sana, esityksen alettua vierestä kuului ehkä sata kertaa "äiti kato". Arielin pukuakin vähän haikailtiin myöhemmin Stockmannin leluosastolla, selvästi siis teki vaikutuksen. Oli kuulemma "niin ihania tanssivia tyttöjä, sellaisia prinsessoja".


No mutta sitten loppuhuipennuksi esitettiin Frozen. Se onkin ollut jo muutaman vuoden ajan todella suosittu animaatio, ja tuskinpa kukaan on onnistunut välttymään siltä vaikka kuinka olisi yrittänyt (kyllä Disney osaa markkinoinnin ja oheistuotteet!) ;) No mutta silti, vaikka animaatio sinänsä oli tunnettu, niin itse leffaa/ tarinaa en ollut nähnyt/lukenut aiemmin. Tarina oli dramaattinen ja sen ympärille luotu show erittäin näyttävä. Tykkäsin :) Luulin, ettei tytärkään tiedä hirveän tarkkaan jutun juonta, mutta niin vaan 3v. luetteli hahmojen nimiä ja lauloi mukana taakse jääää, taakse jäääääää :D


Oli kyllä hieno jääshow ja parasta oli tietenkin jakaa tuollainen kokemus oman tyttären kanssa <3 Hyvät muistot jäi!


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)