Yllättävä kukkalähetys töihin

perjantai 26. helmikuuta 2016

Joko kerroin, että sain yllärinä kukkalähetyksen töihin keskiviikkona? Olin ihan sekavana, kun alakerran respasta soitettiin, että kukkalähetti oli tuonut minulle paketin -- mietin hetken, että mikä merkkipäivä on, vai olinko tehnyt jotain spektaakkelimaista, mitä nyt vaan en tajua? :D Niin ja apua, mietin tovin myös että onko joku kuollut.... kamalaa - pessimisti-minä!! Siis ekaa kertaa ikinä saan kukkalähetyksen töihin, ja yleensäkään en ole muistaakseni saanut kukkalähetystä kuin kerran aiemmin, tyttären synnyttyä (jolloin oli siis tiedossa ihan oikea syy)!!

Joka tapauksessa, respan mies vähän myhäili, kun hain kukkia, ja hississä pitikin sitten heti tsekata kortti ;) Ei ollut mitään käsitystä, että keneltä ne kukat oikein ovat. Siinä toivotettiin mukavaa työpäivää :) Kukkapaketin sisältä paljastui kauniisti sidottu, valkoinen tulppaanikimppu -- minun lempparikukkia 25 kappaletta. Niin, ja ne olivat aviomieheltä, joka halusi piristää minua. Olin kuulemma ollut alkuviikosta hieman alakuloinen. <3Tällä siis kohti viikonloppua, ja mukavia talvilomia heille ken sen aloittaa tänään!

18 kommenttia

 1. Aww... ihana yllätys! Ja ihan parasta, että oli omalta mieheltä, eikä keneltäkään mysteerimieheltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta Kerttu, ihan oikeasta paikasta tuli ne kukat! :)

   Poista
 2. Ihanan tunnelmalliset kuvat :) Täällä toimistolla ollaan vieläkin kateellisia :D

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana muistaminen :))! Varmasti lämmitti mieltä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ilahdutti ja todellakin lämmitti mieltä ja sydäntä :)

   Poista
 4. No vähäkö ihana<3 Et varmaan ollut apeana enää sen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut, kyllä kukat toimii aina piristämiseen! :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. No eikö, noin niinkuin mieheltä, ilman mitään erityistä syytä! Never have happened before :D

   Poista
 6. Ihana yllätys <3

  Sain joskus töihin postipaketin, jossa oli Liljan sipuleita. Epäilin omaa muistiani, että olinko tosiaan tilannut sipuleita ja vielä töihin!!! Soitin sitten lähettäjäfirmaan ja selvisi, että tilauksen takana oli kollegani toiselta paikkakunnalta, joka näin kiitti lomansa tuurauksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa Tuija sinulla ollut mukava mysteeri, kiva että se selvisi ettei tarvinnut alkaa epäilemään omaa dementoitumista! :D

   Poista
 7. <3<3<3 ihanaa!! Kyllä ne miehetkin joskus osaavat yllättää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta Katri! :X Ei tarvinnut odottaa kuin 16 vuotta, hih :D Ihana yllätys kyllä oli!

   Poista
 8. Oi onpas ihana yllätys mieheltäsi - miksi minun mieheni ei ole koskaan laittanut kukkalähetystä minulle töihin! Itsekin rakastan tulppaaneja, mutta itseni vielä suosikki on vaaleanpunaiset tulppaanit. Varmaan osaston muutkin naiset olleet kateellisia. Propsit miehellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy nyt todeta, että tämä oli ainoa kerta kun olen saanut kukkalähetyksen mieheltäni, eli ei niitä usein ole tullut :D Mutta olihan tuo yksikin kerta ihana ylläri!

   Poista

Kiitos kommentista! :)