Lasten herkullinen leikkijäätelösetti

lauantai 6. helmikuuta 2016

Huomenta! Täällä pakkaillaan äiti-tytär -reissua varten matkalaukkua kasaan, ollaan pian lähdössä minin ja toisen äiti-tytär -kombinaation kanssa ajelemaan Helsinkiä päin :) Tiedossa on varmasti upea Disney on Ice 25v. jääshow ja sen jälkeen hotellissa laatuaikaa huomiseen asti.

Näin lapsellisen viikonlopun kunniaksi esittelen meille "perintönä" tulleen Djecon jäätelösetin <3 Eikö olekin suloinen? Settiin kuuluu huovasta tehdyt kaksi jäätelötötteröä, jäätelökauha, ja kuusi eri väristä ( ts makuista) puujätskipalloa. Ostin tämän jo vuosia sitten Pienikamarista siskon lapsille lahjaksi, ja nyt se siirtyi tänne meille tyttären leikkeihin. Pitkäikäinen suosikki siis! Tällä viikolla on kovasti väännetty ties minkä makuista tuuttia ja myyty niitä äidille ja isälle kovilla hinnoilla (toisinaan Ikean leikkikassakoneeseen on kilahtanut myös miinusmerkkinen hinta). Välillä tötterö on pitänyt työntää myös sormeen. Ihan normaalia jäätelökauppiaan arkea siis :) Ihan tässä on tullut kesämielelle, kun on ollut niin paljon jäätelöt kehissä... ois jo kesä!!4 kommenttia

  1. Vähänkö söpö jätskisetti! Tuli mieleen, että tuollaisenhan voisi askarrella itse maalaamalla pingispalloja eri värisiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Se on totta, tuollainen voisi olla kiva diy-projekti. g-)

      Poista

Kiitos kommentista! :)