Tämän kämpän hiljaisin kello makuuhuoneeseen

perjantai 11. maaliskuuta 2016

Perjantai ja siivouspäivä. Se on ihan paras hetki aina vaihdella tavaroiden paikkoja, ihan jo piristyksen vuoksi. Tällä kertaa ihan syystä aloin siirtelemään kampetta, sillä halusin kunnon kellon makuuhuoneeseen. Yritän välttää kännykän räpläämistä ennen nukkumaan menoa, mutta jostain syystä haluaisin kuitenkin tietää aina kellonajan ja ajankulun iltaisin sängyssä lötkötellessä (ihme pakkomielle). Tähän asti kännykkä on ollut ainoa paikka, josta kellonaikaa voi tsekata, mikä sitten johtaa monesti  yleiseen puhelimen häpläämiseen (lue: netissä roikkumiseen).

No, mutta asiaan. Makuuhuoneessa oleva kello pitää olla ehdottomasti hiljainen. Järki menee, jos jokin raksuttaa ja naksuttaa koko yön vieressä, eikö? :D Niinpä ainoa vaihtoehto tässä kellojen valtakunnassa oli siirtää ihana Clork-korkkikello makuuhuoneeseen. Itse kellosta olenkin jo kertoillut enemmän aiemmassa postauksessa. Kellon valkoinen tausta ja mustat viisarit erottuvat yllättävän hyvin suht pimeässäkin, joten myös siinä mielessä hyvä valinta. Huh, nyt sain yhden mielenrauhan, ja toki myös sisustuksellista silmäniloa tähän huoneeseen lisää. :) Mites muilla, onko teillä kelloja makuuhuoneessa, tai kaipaatteko edes sellaista kännykän (herätys)kellon lisäksi?Sattumalta muuten tajusin, että Ikean halpis-lasinaluset sopivat täydellisesti yhteen kellon kanssa, molemmat kun ovat tätä kivaa korkkimateriaalia. Minähän siis tunnetusti juon kahvia aamuisin sängyssä, enkä raaski laittaa kahvikuppia rakkaalle Hay Tray -yöpöydälle sellaisenaan. Niinpä minulta löytyy arsenaali erilaisia lasinalusia. Huraa mikä match!

No mutta hei, oikein hyvää alkavaa viikonloppua kaikille, ja aurinkoisia kelejä! Meikäläinen lähtee kohta kampaajalle, saa nähdä mitä siellä keksitään, vai sorrunko taas perinteiseen, samaan lookkiin (niinkuin olen viimeiset 15 vuotta tehnyt....)


xoxo

10 kommenttia

 1. Todella kaunis ja yksinkertainen kello :) Ihana!

  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva tuo kello<3 Mulla on kuulkaas ihan perinteinen herätyskello (käy se kuitenkin jo ihan pattereilla;), oon siinä mielessä ihan jurakaudelta todennäköisesti. Oon haaveillut sellaisesta kattoon/seinään ajan heijastavasta kivasta kellosta. Tosin se ei taitaisi unettomana yönä olla kovin kiva seurailla kauanko on jo tullut valvottua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo varsinaista retroa tuo perinteinen herätyskello! Niitä ei lie enää kovin monella, vaikkakin on varsin toimiva ja hyvä kapine! Pari kertaa itsellä herätys lauennut siihen, että kännykän akku on loppunut - nykyajan kännyköitä pitääkin olla latailemassa joka päivä. :D Kuulostaa muuten mielenkiintoiselle idealle tuo aikaa heijastava kello! g-)

   Poista
 3. Kiva kello :). Tuosta näkis varmaan meikäläinenkin yöllä kellonajan ilman silmälaseja. Mies aina ihmettelee, miksi yöllä pitää kytätä kelloa, jos herää... Totta kai täytyy tietää, missä vaiheessa yötä mennään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee taitaa olla meidän naisten juttu tuo kellon kyttääminen :)) Itseni ainakin ahdistaa ajatus, ettei tiedä missä kohti yötä ollaan menossa, joten ihan samoilla linjoilla mennään Tuija! :)

   Poista
 4. Tosi kaunis kello, ihanan yksinkertainen <3

  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni :X Ja onnea blogimuuttoon, olen täällä hengessä mukana :))

   Poista

Kiitos kommentista! :)