Tampereella Sokos Hotel Tornissa (osa 2: Äidin näkökulma)

lauantai 19. maaliskuuta 2016

Kaupallinen yhteistyö: Sokos Hotel Torni Tampere


Vietin taannoin tosi mukavan miniloman tyttäreni kanssa Tampereen Sokos Hotel Tornissa, josta kerroinkin jo  aiemmassa postauksessa tyttäreni näkökulmasta. Nyt seuraa postauksen osa nro 2, sillä en malta olla jakamatta vielä muutamaa sisustusjuttua näin äidin/aikuisen näkökulmasta  :)

Hotellihuoneemme oli viihtyisä 22. kerroksen Solo Up -luokan kulmahuone, josta oli huikeat näköalat kahteen ilmansuuntaan. Näkymät olivat ehdoton katseenvangitsija, mutta toinen välittömästi huomioni kiinnittävä asia oli huoneen mielenkiintoinen pohjaratkaisu: sisään tultaessa ensimmäisenä vastassa oli kylpyhuone! Tai no, osa siitä -- eli allaskaapisto pyyhkeineen ja pesuaineineen :) Suihku ja wc olivat toki omien oviensa takana. Tämä oli kyllä mielestäni todella hyvä oivallus, sillä ensinnäkin huoneeseen oli saatu lisää tilantuntua tuomalla pesutilaa muun tilan yhteyteen, ja samalla allaskaapiston luona toimiminen oli mielekästä luonnonvalossa, kauniita maisemia samalla ihastellen. Allaskaapisto ja makuutila olivat jaettu kiskoilla liikuteltavissa olevalla verkkokankaisella, mustalla verholla, joka päästi valoa hyvin läpi erottaen kuitekin tilat toisistaan. Tämä kyllä herätti erinäisiä sisustuksellisia ideoita, ja aloinkin pohtimaan, että miksei vastaava ratkaisu ole yleisemmässä käytössä -- hotelleissa, mutta ihan myös yksityiskodeissa... Very interesting indeed! :) Voisin helposti nähdä tällaisen idean kotona "master bedroomin" yhteydessä  (jos vain olisi sellainen makkari ja talo, johon idea olisi mahdollista rakentaa) ;)
Samassa allaskaappiteemassa jatketaan... :) Täydet pisteet sai tyylikäs allas. Minäkin haluan tuollaisen alaspäin viettävän altaan, josta puuttui se perinteinen viemäriaukko, tai miksi niitä nyt kutsutaan... Tämä allas oli yksinkertaisella tavalla hyvin linjakas!Itse sisustuksen osalta yksi ehdoton helmi oli tämä superkaunis kattolamppu, siis eikö olekin ihana <3

id

Myös katonrajaa hetken tuijotellen (kun rojahdin sängylle kahvikupin kanssa),  jäin koukkuun tähän betonisen näköiseen kattomateriaaliin. Se olisi niin minun tyylinen, tykkäsin! Katon valaistus oli rakennettu hauskasti kattoon kiinnitetyn levyn yläpuolelle, mikä antoi miellyttävän epäsuoran tunnelmavalaistuksen sängyn yläpuolelle. Kiva idea!Muita pieniä suuria juttuja, jotka tekivät vaikutuksen, olivat huoneen eteisessä oleva megapeili, jonka taustassa oli käytetty samantyylistä harmaata levyä kuin katossakin, ihanan pehmeät pyyhkeet ja kylpytakit, sekä SUPERhyvä sänky!!! Luinkin jostain, että sänkyjen patjoissa on ei sen vähempää kuin NASAn kehittelemää materiaalia, joka mukautuu kunkin nukkujan vartalon mukaan.

Niin ja tämä on pakko vielä mainita: huoneessa oli kätevä meikkipeili allaskaapiston vieressä. Illalla keksin, että peiliinhän sai valot päälle, eli peilin ympärille syttyi kehämäinen valo. Voin vaan sanoa, että valot päällä kun tuohon peiliin katsoi, näki aika tuskallisen tarkasti kaikki sellaisetkin vanhuuden rypyt joita ei tiennyt olevankaan, argh! Mutta oli kyllä muuten äärimmäisen toimiva meikkipeili, traumaattisesta ja shokeeraavasta ryppykokemuksesta huolimatta ;)


Ps. Sisustusblogin hengessä pakko vinkata, että hotellin vieressä sijaitsevan Tullintorin ensimmäisessä kerroksessa löytyy Dekoron kivijalkaliike, josta ostin muun muassa aiemmassa postauksessa esittelemäni riisikorin. Suosittelen piipahtamaan! :)


Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)