Äitienpäivälahjana opettelemaan jotain hauskaa ensi viikolla ;)

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille ja äitimäisille hahmoille! <3 Oma äiti ja oma äitiys ovat kyllä niitä asioita, joista olen ikionnellinen ja kiitollinen. Siksipä tämä päivä on hyvin merkityksellinen minulle ja merkityksellisyys tuntuu vain kasvavan vuosi vuodelta.
Vaikka äitienpäivälahja sinänsä ei ole minulle tärkeä, niin en silti malta olla kertomatta mitä hauskaa sain tänään :) Sain lahjakortin ensi viikolla pidettävälle raakasuklaakurssille, jonka järjestää täällä Jyväskylän seudulla toimiva, ihana herkuttelupaikka nimeltään Lounas&Leivos Butik. Meikäläinen pääsee siis perehtymään raakasuklaan valmistukseen, jota kurssilla kokeillaan pienissä ryhmissä ja luonnollisesti sitten niitä maistellaan kaffen kanssa illan päätteeksi. Siitä tulette kuulemaan sitten fiiliksiä jälkikäteen! :)


Ps. Mini oli piirtänyt minulle kortin, jossa ilmeisesti piti olla äidin kuva, mutta prosessin aikana se oli alkanutkin muistuttamaan "mörköä" -- periaatteessa lie sama asia  hah ;) Paperi on valittu aika hyvin äidin kynsien sävyyn, eikö! :)4 kommenttia

 1. Oi miten ihana lahja! Me hommattiin mammalle sen lempparihajuvettä. Hiukan kulunut idea, mutta arvosti sitä ja puhui sen olleen loppu. Lisäksi menin lauantaina yöksi ja lähdin vasta tänään, oli kuulema paras lahja :) Odotan innolla kertomusta tuosta raakasuklaakurssista!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :X Hajuvesi on aina hyvä lahjaidea naiselle, toimii! Mutta näin äiti-ihmisenä todellakin olen samaa mieltä äitisi kanssa, että parasta on viettää aikaa oman tyttären kanssa :)

   Poista
 2. Ihana lahja ja mikä kortti <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)