Aurinkoa ja alkavan kesän merkkejä

maanantai 23. toukokuuta 2016


Viikonloppu oli aivan ihanan kesäinen. Eilen aloiteltiinkin aamua koko perheen voimin takapihalla lämmöstä nautiskellen. On kyllä niin mukavaa olla porukalla ulkona auringon paisteessa, juoda kahvia (pakollinen!), ihailla vihreyttä ja vastaleikatun nurmikon tuoksua. Kiertelin vähän kameran kanssa pitkin (postimerkin kokoista) pihaa ja löysin monta alkavan kesän merkkiä -- mullan alta puskee kuunliljojen alut, pergolan kattoritilän lomassa kiertelevä villiviini on täynnä vihreitä hiirenkorvia ja pienellä kivikkonyppylällä on kasvanut metsämansikan alkuja. Vaikka kliseeltä kuulostaakin, niin kyllä kevät on todellista uudelleensyntymistä, kun näitä kasvun ihmeitä seurailee. Jotenkin siitä saa itse niin paljon samanlaista kasvun energiaa pitkän ja pimeän talvihorroksen jälkeen :)
4 kommenttia

 1. Tämä on ihan parasta aikaa, josta pitäisi ottaa kaikki irti, ettei mene vaan lomien tai helteiden odotteluksi (No, hellettä onneksi onkin jo saatu:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kevät ja alkukesä ovat kyllä ihan ehdottomasti parasta nautiskeluaikaa, kaikkialla on vielä niin raikkaan vihreää ja ötökätkään ei ole valloillaan siinä määrin kuin loppukesästä. B-)

   Poista
 2. Alkukesän hurmaa!
  Ja vastaleikatun nurmikon tuoksu...ihanaa!
  Leppoisia toukokuun päiviä sinne täältä Mantelilaaksosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana nimi, Mantelilaakso! 😍 Mukavaa helleviikkoa sinulle Susanna!

   Poista

Kiitos kommentista! :)