Viron tuliaisia

perjantai 20. toukokuuta 2016

Viron työreissulta jäi käteen pari kivaa juttua kotiinkin tuotavaksi, joista yksi on ihanaa Miss Étoile -sarjaa oleva purkki. Tyttö jemmasi sinne heti saamansa suklaapötköt, jotka niin ikään olivat laivatuliaisia. Harmi ettei tätä hurmaavaa sarjaa myydä kovin laajasti Suomessa, tai korjatkaa jos olen väärässä! On jotenkin niin tyttömäinen ja symppis. <3 Samaan kategoriaan meni myös Mayoralin hörhyläkukkamekko, eikös olekin söpöliini? Saa tuo meidän prinsessa pyöriä helmat hulmuten kesällä, jos vaikka olisi jotain juhlia tulossa.

 Sitten vielä "pakollinen" shampanjapullo, joka itse asiassa availlaan tänään... Viettelemme 10-vuotishääpäivää ja sen kunniaksi siis poksautetaan pullo auki illan tullen. Pitää vaan koittaa väsyttää lapsi ensin, kun lastenhoitokuvio ei onnistunutkaan ihan suunnitellulla tavalla. Mutta hyvä näinkin, sauna on päällä ja koti siivottu, jääkaapissa odottaa ainekset alku-, pää- ja jälkiruokaan shampanjan ja punaviinin kera. Slurp!


4 kommenttia

 1. Oi kun on nätti mekko! Ja toi purkki on kyllä niin yltiötyttömäinen, todella söpö! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hörhelöä ja tyttömäistä muutenkin :D

   Poista
 2. Ihana purkki ja kaunis mekko �� Mistä liikkeestä löysit tuon purkin? Ja Tallinnastako?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kumpikin on ostettu Tallinkin Superstarilta eli siis laivalta, maissa ei ollut aikaa shoppailla yhtään = työmatka :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)