Dekon sisustusblogikilpailun finaalissa!

torstai 3. toukokuuta 2018

Eikä, olen päässyt Dekon sisustusblogikilpailun finaaliin, johon toimitus oli valinnut neljätoista ehdokasta! Sormet syyhyää jo, kun on pieni mahdollisuus päästä sisustamaan Dekon kesähuone tulevilla Asuntomessuilla -- tämä on siis voittajablogin palkinto! Hienoa siitä tekee myös se, että sisustamisen saa tehdä Porin Kalustetalon valikoimassa olevilla Artekin kalusteilla. Siis, Artek <3

Jos olet tykännyt lueskella postauksiani, niin olisihan todella upeaa saada tässä kilpailussa teidän lukijaääniä. Äänestää voi viikon ajan :)

Dekon sisustusblogikilpailun äänestys
Olenkin täällä joskus jo avannut bloggaamisen alkujuuria. Jäin vuosia sitten sairaslomalle vakavan masennusdiagnoosin ja paniikkihäiriön siivittämänä, ja tuona puolen vuoden ajanjaksona tuli tarve olla jollain tavalla kiinni arjessa sekä muissa ihmisissä. Olin lukenut muutamia blogeja jo pitkään, ja siitä se idea lähti. Sisustus meillä kulkee ikäänkuin verissä, joten aihe oli selkeä, ja koska valokuvaaminen on yksi intohimoinen harrastukseni, ajattelin pitää koko sisustusblogin kuvapainotteisena.

Aikaa on kulunut, bloggaamisessa on ollut omat ylä- ja alamäet, mutta silti se toimii samanlaisena henkireikänä ja arjen irtiottona kuin alussakin. Postaustahti on hidastunut, mutta en ota siitä stressiä, sitä on jo ihan tarpeeksi muualta :D :D

Mutta näillä saatesanoilla kiitos kaikille lukijoilleni, ja kiva jos äänestät!


PS. Vielä ehtii osallistumaan kolmen ruokalajin arvontaan ihanassa Frans & Sandra Bistrossa Jyväskylässä -- tästä arvontaan! Aikaa on koko huominen päivä ;)

11 kommenttia

Kiitos kommentista! :)