Eva Solon FireGlobe ulkotakka kokeiluun

lauantai 5. toukokuuta 2018

Menin tilaamaan tällaisen Eva Solon Fireglobe ulkotakan, joka on nyt purettu pakkauksestaan ja kasattu toistaiseksi olohuoneeseen. Olenkin mietiskellyt jo pitkään, että haluaisin pihalle jonkun kivan ulkotulisysteemin tunnelmaa tuomaan, ja tämä miellytti silmää heti kun bongasin sen. Olemme vannoutuineita pallogrillin käyttäjiä, joten tällainen pallomainen muotokieli sopii mukavasti myös ulkotakalle. Plussaa on myös siirreltävyys ja helppokäyttöisyys. Vähän ehkä epäilyttää se, että takassa on aika matalat jalat, eli tuli roihuaa suhteellisen lähellä maata, ja että miten tuli roihuaa tuulisemmalla kelillä.

Tarkoituksena olisi rakennella takapihaa eteenpäin tulevana kesänä. Alapihalle tulisi lautaterassi, ja myöhemmin myös jonkinlainen ulkorakennus terassin laidalle. Ulkotakka ei toki terassilla voi olla, joten ajatuksena on joko muurata tai laatoittaa terassin laitamalle alue, jossa voi poltella takkaa ja grilliä.

Takka toimii hyvin yksinkertaisesti siten, että siihen asetellaan halkoja ikäänkuin nuotioon. Myös hiiliä voi käyttää lämmönlähteenä, mikäli haluaa, tai vaikka asetella kynttilöitä ritilälle. Saas nähdä mitä siitä tulee :D

Onko jollain kokemusta kyseisestä ulkotakasta?

Vielä pieni fiiliskuva perään siitä, miltä se näyttäisi ihannemaailmassa ;)

Kuva: Eva Solo /PRESSLähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)