Porin Asuntomessut 2018 | Ennakkotunnelmia Villa Vaskista (kohde 33)

torstai 10. toukokuuta 2018

Heipparallaa! Olen täällä fiiliksissä, kun pääsin jo kurkkailemaan Porin Asuntomessujen rakennustyömaalle ennakkoon :) Ajattelinkin jakaa muutamien postausten verran kuvia, ja tänään heitän ilmoille otoksia kauniista Dekotalo Villa Vaskista (kohde 33.)

Kohteen suurista ikkunoista avautui kaunis jokimaisema, ja sitä olikin hyödynnetty kunnolla. Mieleen erityisesti jäi tämä alla näkyvä, toisen kerroksen hempeän pastellinen makuuhuone; huoneeseen oli tehty lasiseinä, joka mahdollisti maisemien ihailun olohuoneen ikkunoiden kautta. Ja nämä isot ikkunaratkaisut saivat asunnon samalla kylpemään kauniissa luonnonvalossa.

Oletteko te suuntaamassa Porin Asuntomessuille?
Yläkerrasta löytyi myös vauvanhuonetta, koska talon asukkaille on tulossa ihan näillä näkymin kesävauva! <3 Sen lisäksi kakkoskerroksessa oli wc, ja jopa se oli todella valoisa :D  Meille tosin sattui upea aurinkoinen kelikin, että sillä liene osittain vaikutusta asiaan ;)

Alakerran olohuone ja keittiö olivat samaa tilaa, kuten nykyaikana aika monesti onkin. Jään näköjään aina kuvailemaan jostain syystä kattauksia, mutta täälläkin oli niin kauniisti stailattu pöytä, että eihän sitä voi olla kuvaamatta! Erityistä alakerrassa oli myös tunnelmallinen, puulämmitteinen sauna. Kiitos Villa Vaski ja onnea loppukiriin!


 

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)