Työhuoneesta terveisiä sekä vähän blogipohdintaa

keskiviikko 2. marraskuuta 2016


Eilen menikin koko päivä Helsingin työreissussa (oli muuten pikkutypykän 4v. päiväkin eilen!), mutta tänään sitten otin vähän iisiimmin ja tulin kotosalle jo puolilta päivin tekemään töitä omaan työnurkkaukseeni. Tässäpä pieni vilaus työpöydän suuntaan taas pitkästä aikaa :) Oleellista on viherkasvit antamassa työenergiaa, tytön kuva pitämässä prioriteetit kohdillaa ja kello hoputtamassa vieressä -- mitä muuta sitä tarvitseekaan ;) Itse asiassa työhuoneessa on tehty kaikessa hiljaisuudessa pientä muutosta, ja siitä näette sitten kuvia sunnuntaina tulevassa postauksessa... Muutokseen liittyy aika vahvana eräs kaunis vihreä väri *vinkvink* ;)

Ai niin ja Bloggaajan kalenteri 2017- arvonta on jo päättynyt, lupaan julkaista voittajan lauantaihin mennessä! Kiireisimmät voivat käydä jo tilaamassakin oman kappaleen esimerkiksi Booky.fi:stä... :)  Samanlainen kalenteri on arvonnassa myös Mimsun Värifilmi-blogissa tällä hetkellä, joten kannattaa osallistua ja tuplata tsäänssit. On muuten jännä lukea 16-vuotiaan blogia ja tutustua sitä kautta itseäni yli puolet nuoremman naisenalun ajatusmaailmaan :) Pitäisikin tutustua paljon laajemmalla skaalalla erilaisiin blogeihin, on yllättävän kivaa kuulla ihan eri tyylisien ihmisten ajatuksia. Tosi monesti tulee vain haalittua lukulistalle blogeja, joiden kirjoittajien kanssa on paljon samaa. Luetteko te paljon eri tyylisiä blogeja?
//Here some small details from my work space at home. I have been doing some bigger change at the room, stay tuned, I will reveal it on Sunday's blog post!//

4 kommenttia

 1. Oi että kun siisti työpöytä - tuutko siivoomaan ja järjestämään munkin? :D Luen itse aika monenlaisia blogeja; sisustus, muoti, kauneus, puhdas lifestyle ja ikäskaalakin vaihtelee paljon. Katson nykyään myös paljon Youtubea, jossa on huomattavasti nuorempaa porukkaa.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei tuo pöytä siisti ole jos nyt totta puhutaan, kuvakulmat vain ovat tarkkaan valittuja ;)

   Poista
 2. Mistä on toi korisysteemi? Onko siinä itessään toi henkari vai onko se joku oma viritelmä? Vähänkö kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä itsessään! :) Se on House Doctorin kori, tilattu aikanaan Lifestylenordicilta. Itseasiassa meillä on näitä kaksikin, aloin juuri miettimään että missähän se toinen luuraa :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)