Uusi harmaa matto ja alekoodi

lauantai 19. marraskuuta 2016

Sisältää affiliate-linkin.

Uutta mattoa pukkaa. Tilasin olohuoneeseen Elloksen alennuskoodilla vieläkin suuremman maton kuin entinen oli, ja tämä harmaameleerattu Uni-matto onkin kokoa 200x290cm. Vieläkin tosin saisi olla isompi, tuntuu ettei mikään riitä :D Elloksen matot ovat kyllä yllättävän hyviä, olen sieltä tilannut useampiakin aina kun on ollut joku alennuskampanja meneillään -- niitä näyttää olevankin tosi usein. Nyt teillekin tiedoksi uusin alekoodi, joka on 345446. Koodilla saa 20% alennusta normaalihintaisesta kodinvalikoimasta, koskee myös huonekaluja ja merkkituotteita! Alennus on voimassa 22.11.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran.

Ekat joulutortut uunissa ja kolme pikkutypyä katsomassa Frozenia. Minillä on kaverit yökylässä <3
//My new carpet ordered from Ellos with a discount code = not expensive, yet really pretty :) This gray Uni-carpet is the size of 200x290cm. //

4 kommenttia

 1. Tää näyttää hyvältä. Pysyykö hyvin paikallaan?
  Isoja mattoja on kyllä haasteellista löytää. Erityisesti, ellei haluaisi ajautua hankinnan myötä konkurssiin. Itse sorruin lopulta viime vuonna tilaamaan 300x300 maton, vaikka useampi satanen piti siitäkin köyhtyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, haasteellista todellakin ja kallista puuhaa... Nuo Elloksen matot ovat tähän mennessä olleet ne edullisimmat aina kun odottelee vaan niitä alekoodeja. Tuo nykyinen on kyllä pysynyt hyvin paikallaan, onhan siinä tietty kalusteita päälläkin ettei voi kovasti heilua, mutta iso ero on vs. aiempi villamatto, joka liusui koko ajan sinne tänne :D

   Poista
 2. Hyvännäköinen matto tuo Uni, joskus tullut mallailtua mielessä omaan kotiin. Nyt kun postiluukustakin tipahti tuo -50% koodi (eikös se koske mattojakin?) niin houkutus on entistä suurempi. :D Teillä on kyllä iso olkkari kun tuonkin kokoinen matto näyttää sinne noin hyvin mahtuvan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! No johan on hyvä alekoodi, sitä kannattaa kyllä jo käyttää! Ymmärrän oikein hyvin houkutuksen määrän kasvamisen tuollaisella prosentilla hih :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)