Avokadon kuulumiset

torstai 8. joulukuuta 2016

Pitääkin välillä päivittää meikäläisen avokadon kuulumiset -- kuten aiemmassa postauksessa julistinkin, niin päätin kasvattaa avokadon siemenestä itselleni pienen viherkasvin. Siemen oli itämässä vesiastiassa 1,5 kuukautta, jonka jälkeen tökkäsin alun vihdoin multaan. Sen jälkeen avokado onkin kasvanut aika mukavasti; muutoksen näkee  hyvin näissä parissa kuvassa.

Tässä avokado multaan istuttamisen jälkeen kaksi viikkoa sitten:
Ja tällainen hujahdus on tapahtunut ihan viimeisen viikon aikana :) Vaikka valoa ei ole juuri nimeksikään näin talvella, on ruukku nyt mahdollisimman lähellä luonnonvaloa keittiön ikkunan äärellä, ja suurimman osan ajasta avokado majailee lasikuvun alla. Kohta se ei tosin enää mahdukaan sinne... Mutta tällaiset kuulumiset tällä kertaa :)//My avocado is growing, finally! There is only 2 weeks between these photos, and see the change -- especially taking into consideration that I started to grow the seed 1,5 months ago!//

4 kommenttia

 1. Ihan selvästi siinä on elämää. Nyt on kyllä niin pimeetä, että väkisin tahtoo noi viherkasvit nuupahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se puskee jo oikeast ensimmäistä lehteä tuolta, joten näköjään pimeässäkin kasvaa jotain :D

   Poista
 2. mä alotin kans kasvattaan mut en sit jakssanu paneutua enempää ja heivasin sen viikon jälkeen roskiin. pitääpä nyt alottaa projekti pintäjänteisemmin alusta. tää sun onnistuminen luo toivoa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En Sanna ihmettele yhtään sitä heivaamista, koska itsekin olin ihan varma että koko homma meni piloille kun mitään ei tapahtunut viikkoihin. Mutta sitten onneksi unohdin koko höskän kodinhoitohuoneen hyllylle, ja seuraavan kerran tajusin että siellä olikin pieni itunen :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)