H&M Home kevätmallisto 2017

tiistai 20. joulukuuta 2016

Ihan hetken verran jos suunnataan katsetta hieman kevääseen (vai onko se pyhäinhäväistys näin jouluviikolla?) :D

Halusin jakaa teille näitä uusia H&M Home Kevät 2017 promokuvia piristyksenä jouluhässäkän keskelle. Tuskin maltan odottaa taas sitä hetkeä, kun aurinko alkaa paistamaan, rännit laulamaan, ja päivä pidentymään <3 Samaan aikaan sisustukseen tulee taas vahvemmin kevyt pellava, vaaleat sävyt ja luonnonvalo :D Jälkimmäistä odottelen kaikkein eniten...


Kuvat: H&M | Press

//Let's have a look to H&M Home Spring 2017, yey!//

4 kommenttia

 1. Päivähän alkoi pidentyä tänään ja eilen täällä ainakin rännit lauloi kun satoi jossain määrin vettä ;-) Kyllä mä nyt ensin keskityn tuohon jouluun silti :-) Ihan nättejä nuo Henkan&Maukan kuvat silti, mutta eivät erityisen keväisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, en tajunnutkaan että talvipäivänseisaus oli nyt! Huraaaaa! Ja rännit nyt laulaa tosiaan täälläkin, saa taas jouluna pelätä ruohikkopaloa jos laittaa ulos perinteiset ulkoroihut :D Ihanaa joulunodotusta sinulle!

   Poista
 2. On kyllä aika ihana mallisto. Vähän vaan hämmentää että missä on se keväisyys, valoisuus ja keväiset värit. Onhan tuolla sinistä, mutta jotenkin melko harmaa kokonaisuus silti. En valita, sillä tykkään, mutta ihmettelen!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nuo tosiaan aika yleismaailmalliset kuvat, se kevätfiilis melkein pitää etsiä tuolta jostain "väkisin" :D Mutta ehkä se vaan on se päivänvalo mitä kuvissa näkyy, kun nyt samat kuvat olisi otettu jossain kynttilänvalossa ;)

   Poista

Kiitos kommentista! :)