Tytön keräilyaarre, Ballet Wishes Barbie

maanantai 5. joulukuuta 2016

Nyt päästään taas tähän kategoriaan, eli tyttären aarteisiin, joista äiti taitaa olla enemmän innoissaan kuin itse tytär :D Mutta monet keräilyyn höyrähtäneet taitavat tietää Barbie -keräilysarjan, johon kuuluu vuosittain julkaistavat keräilynuket? Niiden oma sivu löytyy nimellä The Barbie Collection, ja siellä on kyllä aivan upeita yksilöitä eri teemoissa; mm. leffat, maat, pop-kulttuuri, vintage... Helpoiten niitä pääsee pläräilemään valitsemalla sivun navigaatiosta Gallery.  Käykääpäs tsekkaamassa vaikka designer-Barbiet, jotka on puettu kuuluisien muotisuunnittelijoiden vaatteisiin -- yksi suosikki on esimerkiksi ihana Oscar de la Renta Barbie :)

No, mutta nythän siis kävi sitten niin, että menin ostamaan työmatkalta tullessani yhden näistä keräilysarjan barbeista lentoasemalta, tytölle tuliaiseksi ;)  Tämä Ballet Wishes Barbie on niin upeasti tehty, että en voinut olla sujauttamatta sitä ostoskoriin. Nuken jalat ja kädet taipuvat todella luonnollisiin ballerina-asentoihin, joihin "normaalit" barbit eivät pysty -- näissä onkin erikoisuutena tietynlaiset nivelet, jotka tekevät Barbien liikkeistä aidon oloiset. Nuo hiukset ja kasvojen yksityiskohdatkin ovat niin kauniisti tehty, kuten myös vaatteet. Voi kun tämä pysyisi ehjänä pitkään, jotta siitä voisi tulla yksi oikeista tytön keräilyaarteista. <3 Tätä olisi mukava ihailla vielä joskus vanhempana :)







//This is again one of those treasures that the mother is more happy than daughter, even though I bought it to my little girl :D The Barbie Collection has such amazing set of dolls, like this Ballet Wishes Barbie! //

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)