Heritage ja ajaton Spectacles of time

sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Kaupallinen yhteistyö: Instrumentarium

Jokin aika sitten kirjoittelin postausta tämän kevään Bloggers' Inspiration Day -tapahtumasta, jossa kävimme pyörähtämässä muutaman bloggaajaystäväni kanssa. Samaisessa tapahtumassa pääsi Instrumentarium pisteellä kokeilemaan uusia pokamalleja, ja samalla näki hauskan kollaasin vuosikymmenten silmälasimalleista, johon oli todellakin bongailtu aitoja aarteita menneiltä ajoilta.

Itsehän olen ollut silmälasien käyttäjä nuoruudessa, viimeiset olivat sellaiset "hengettömät" niinkuin siihen aikaan sanottiin, eli sellaiset tosi huomaamattomat - linssit, joihin on kiinnitetty pelkät sangat. Joskus kymmenisen vuotta sitten kävin kuitenkin silmien laserleikkauksessa, joka onnistui todella hyvin ja sittemmin olen käyttänyt vain aurinkolaseja jos jotain :) Mutta oli kyllä tosi hauska pitkästä aikaa kokeilla kehyksiä silmille! Pitäisikin taas aktivoitua ja käydä Instrumentariumissa tsekkailemassa aurinkolasikehyksiä :)

Osastolla oli esillä Instrumentariumin tämän hetken kuuminta uutta, Heritagen tyylikäs Spectacles of time -mallisto. Jo ensisilmäyksellä mallistosta selvästi näki, että sen ideana on ajattomat, eri vuosikymmenten klassikkomallit.Itse testasin alla näkyviä, mustat suorakaiteen muotoisia kehyksiä, jotka tulivat 1960-luvun aikana huippusuosituiksi. Tykkäsin heti mallista, koska geometrisyys sopii omiin kasvonpiirteisiin parhaiten, ja tuollainen tumma, selkeä kehys on muutoinkin tyylikäs. Tuo geometrinen 60-luku on juurikin sitä meikäläisen tyyliä. :) Ja siis hei, olisiko nämä jopa sellaiset uskottavampi-työelämässä -silmälasit hah :D Tai no itselle tuli sihteeriolo nämä kehykset silmillä :D :D
Kuva: Sanni Riihimäki


//Testing eyeglasses... Feeling like a secretary with those black, geometric frames :) //

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)