Retro rottinkivaunu ja vanha lasikannu

sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Sunnuntaita kaikille! Alkuun todettakoon, että poltin eilen käteni kaatamalla uskomattomalla taituruudella vedenkeittimestä kiehuvat vedet, kädessä on nyt hervoton vesikello, ja näyttäisi mahassa ja jalassakin olevan punaisia läikkiä. Jee... Kohta käyn pistäytymässä varulta lääkärissä, lähinnä tämä käsi on järkky. Mutta suomalaiseen junttityyliin olin jo eilen tuon palovamman tultua noin nelisen tunnin päästä siirtämässä mökin laituria järveen, hieman kyllä kirpaisi sekin. :D

Anyways, kuvien pariin -- oli meinaan tarkoitus esitellä myös tämä toinen rottinkipöytä, tai oikeastaan tarjoiluvaunu, joka löytyi Tori.fi:n kautta. Samaisella reissulla löytyi olohuoneessa oleva rottinkinen sivupöytä, josta kirjottelinkin aiemmin postausta. Tarjoilukärry(kin) toimii kukkapöytänä tällä hetkellä, työhuoneen kulmassa. Tuo ihana retrolasikannukin on samaisen ostosreissun tulos, ja se saa palvella meillä jatkossa maljakkona.

Kuvissa nyt ei näy kärry ihan kokonaan, mutta täytyy joskus kuvailla vielä vähän kauempaa eri objektiivilla, nyt tuli vähän turhan läheltä :D Mutta tällaista tällä kertaa, pitää nyt lähteä valmistautumaan sinne lääkäriin!//My another old rattan table <3 It's like made for plants and flowers. Also the brown-yellowish water jug is old, and works as a vase. //

4 kommenttia

 1. Oi apua! Minulle tuli flahback 90 luvun kotiimme. Jossa äiti oli sisustanut rottingilla mustilla nahkasohvilla saniaisilla ja peikonlehdillä. Meillä taisi tuo pöytä olla pyöreänä. En pienenä ymmärtänyt äidin makua, koska tykkäsin enemmän ruusuista. Nyt ymmärrän niin hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana flashback! :D Kyllä teidän kotinne olisi tällä hetkellä supertrendikäs ;) Niin ne vaan ajat ja maku muuttuu!

   Poista
 2. Eikä miten ihania molemmat rottinkiasiat! Olen metsästänyt jo useamman kuukauden rottinkista kukkapöytää torista tuloksetta. Sen pitäis olla pienempi kuin nämä sun, kun tässä kämpässä ei juuri ylimääräistä tilaa ole :D Jatkan etsintöjä... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina! Toivottavasti löydät etsimäsi! :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)