Käytävän sisustaminen

keskiviikko 16. elokuuta 2017

Meidän talon eteinen on aika tilava, ja siitä aukeaa koko olohuone ja keittiö suoraan oikealle puolelle. Mutta eteisestä vasempaan suuntaan meillä on hassu käytävä, jonka päässä sijaitsee wc ja kummallakin reunalla makuuhuoneet. Periaatteessa käytävähän on vain läpikulkemista varten eikä sitä tarvitsisi sisustaa, mutta jotenkin tyhjältä tuo tuntuu ilman mitään rekvisiittaa. Niinpä laitoin nyt toistaiseksi meidän kaksi vanhusta, rottinkisen tarjoiluvaunun ja vanhan kapioarkun. Puun sävyjä ja vintagefiilistä tasapainottamaan seinämälle siiryi lempparijuliste, Annaleena Leino Karlssonin Pink Stairs sekä muutama mustavalkoinen sisustusesine.

Onko teillä tyhjiä käytäviä kotona vai sisustatteko niitä?

//We have this hallway at home that looks so empty without anything -- even though the main funtion is just to walk through it. I tried these two "oldies" on the hallway to make it look a little bit more interesting. What do you think?//

4 kommenttia

 1. Meillä on eteisessä lipasto ja liukuovikaapisto.Että ei silleen ole tyhjää tilaa.Kaapit kyllä täynnä vähän kaikkea käyttämätöntäkin..Mutta tila nyt toimii noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säilytyskalusteillehan käytävät on itseasiassa aika loistava paikka, ellei käytävä ole kovin kapea. :)

   Poista
 2. Kaunis eteinen. Ja, eikös sanota että eteinen on kodin käyntikortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa! Niinhän se todellakin on, ensimmäinen näkymä kotona :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)