Unelmieni ruokapöytä bongattu!

lauantai 26. elokuuta 2017

Ai vitsit! Juuri kun täälläkin lietsoin että haluan keittiöön pyöreän pöydän, niin heti tuli tiedote kuin tilauksesta tällaisesta aivan uudenlaisesta pöydästä. Olen ihan innoissani! <3

Ensinnäkin pöytä on juuri sellaista litteää umpilaminaattia, mikä on ollut itselläni kriteeri numero 1, ja ekstrana vielä reunus on musta, ihan siis perfect. Toisekseen pöytää saa 140 ja 150cm kokoisina, eli juurikin sitä kokoluokkaa mitä etsin -- tarpeeksi iso, kriteeri numero 2. Melkein kaikki bongaamani pöydät ovat olleet ihan liian pieniä. Kolmas kriteeri oli keskellä oleva jalka, mikä on minun mielestä käytännöllisin ratkaisu tuolien asettelua ajatellen, ja tadaa, sekin täyttyy, oikein tyylillä!

En siis kestä, this is it! <3 Ja katsokaahan tuota käytännöllistä ratkaisua, joka erottaa pöydän ihan kaikista muista -- keskellä oleva, laakereiden päällä kevyesti pyörivä tarjoiluosio! Voiko helpommin saada käden ulottuville tarjoilut koko pöytäkunnalle.

Tämä ihanuus on kuluneen vuoden aikana perustetun suomalaisen yrityksen, Formarin, ensimmäinen tuote nimeltään YHDESSÄ-pöytä. Hyvä Suomi ja suomalainen innovatiivisuus! Job well done!

<3


 Kuvat: Formarin


// I LOOOOVE this new Yhdessä table by Formarin!!! It fulfills all my requests and more! <3 Pure love! //

5 kommenttia

 1. Kaunis, linjakas ja yksinkertainen. Saako tuon pyörivän osan pois, jos haluaa esim. tehdä ompeluhommia ja levittää kankaan pöydälle? Tai jos haluaa laittaa pöytäliinan. T. Ritu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Keskiosan saa pois, mutta pöydän runko tulee näkyviin. (aika hyvä ompelua ajatellen). Yhtenäistä tasoa ei ole silloin. Pöytäliina on suunnitteilla.
   T. Johanna Formarin

   Poista
  2. Voi kiitos Johanna kun vastailit jo, oli tarkoitus tullakin utelemaan pöydän ominaisuuksista Habitareen :) Ihan samaa kysymystä mietin mitä Ritu tuossa mainitsi, itse lähinnä mietin tuosta pöytäliinan näkökulmasta :)

   Poista
 2. Ajattelin sua eilen kun olin äidin luona. Siellä on nuo venetsiatuolit ja tuollainen pyöreä, mutta koivuinen Askon pöytä. Onkohan sen nimi Koivutaru? Sellainen toimisi myös kivasti sun tuolien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuulostaa hyvälle :) Jostain syystä tuntuu koko ajan, että nimenomaan pyöreä pöytä on se ainoa oikea valinta venetsiatuolien kanssa!

   Poista

Kiitos kommentista! :)