5-7 isoa uuniperunaa
170g pekonia
5 dl vahvaa juustoraastetta
200g ranskankermaa
4 rkl huoneenlämpöistä voita
3 rkl hienonnettua ruohosipulia
1 tl sinappia
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria
Pese perunat ja pistele haarukalla. Laita leivinpaperin päälle uuninpellille, kypsennä noin tunti 200 asteessa.
Kuutioi pekoni ja paista pannulla. Nosta hetkeksi valumaan talouspaperin päälle. Yhdistä pekonit, juusto, ranskankerma ja voi. Mausta ruohosipulilla, sinapilla, suolalla ja pippurilla.
Anna perunoiden jäähtyä hetki, ja leikkaa niistä pieni pala päältä pois. Kaiverra perunan sisusta ja yhdistä se täytteeseen. Lisää sitten täyte takaisin perunakuorien sisään ja paina tiivisti, lisää päältä leikattu pala kanneksi. Laita uuniin vielä noin 15 minuutiksi.
Glorian ruoka & viini. 100 parasta: takuuvarmat reseptit, jotka tekevät sinusta entistä paremman (ja rennomman) kokin.
//Once again my favourite food receipes :D Potatoes with a bacon stuffing, yum! //
Nams! Mä en oo ikinä tehnyt täytettyjä uuniperunoita :) Pitäis varmaan kokeilla!
VastaaPoistaNo sitten, ei muuta kuin kokeiluun! :D
Poista