Wieniläistuoli kunnostettu

lauantai 5. elokuuta 2017

Minäkin haluan kun muillakin on :D Kesälomalla tosiaan kiertelin pitkin maakuntaa erilaisten vanhojen kalusteiden perässä, joita haalin itselleni kunnostettavaksi harrastusmielessä. Täälläkin kerkesin kirjoittamaan Wieniläistuolien etsinnästä, ja löysinhän minä kaksi. Yhtä tosin vaan etsiskelin, mutta toinen tuli ikäänkuin paketissa.

No, loman viimeiset päivät meni siinä, irroittelin ensin istuinostasta pehmusteen irti -- siinä oli sellainen sininen sametti-ihanuus..... :D Alla olevaan puuosaan jäi vähän jälkiä siitä, mutta ei mitään katastrofia. Sen jälkeen vedin tunnetusti liioitellut desinfiointisetit tuolille kaiken maailman aineilla, as usual. Hioin koko höskän niin että  pinttynyt ja kellertynyt pintakerros sai häädön -- ostin muuten Tokmannilta kympillä (alennuksesta) sellaisen hiomakoneen, jolla saa todella kätevästi vedeltyä pinnat, ei kauaa kuulkaas nokka tuhissut! Ja sitten päälle kaksi kerrosta kirkasta kalustelakkaa. Tuolla se on nyt kuivunut viikon, niin ettei sitä ole hirveästi liikuteltu (paitsi että kuulin miehen kaverin jo istuneen sille, samana päivänä kun levitin toisen lakkakerroksen hahaa) :D  Anyways, nyt se on valmis :) Mietittiin, että josko tyttö ottaisi siitä itselleen tuolin, mutta olkoon nyt tuolla olohuoneessa toistaiseksi, pitäisi vielä kiristää ruuveja ennenkuin sitä sen paremmin alkaa käyttämään. Toinen tuoli pyörii vielä reuhkana ulkona, kun en tiedä mitä sen kanssa tekisin...

Ja väliaikatietona, että täällä edelleen makaan tässä ** taudissa, kurkkuun sattuu ja yskittää valivali :D Siitäkin huolimatta, kivaa viikonloppua!

//Renewed this old chair that I found during my summer vacation... //

2 kommenttia

 1. Hitsi teet näitä löytöjä kyllä nyt! Todella upea tuoli on tämäkin, meidän asuntoa varten se olisi jonkin värin saanut pintaan mutta teille sopii tälläiset vaaleat puunväriset läikät pirisstämään jo vaaleata asuntoa!

  hanna
  www.hannamariav.comm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt kun lomalla kerrankin oli aikaa stalkata ilmoituksia ja kierrellä pitkin poikin niin oli mahdollisuus tehdä näitä löytöjä. Olihan tämäkin tosin aika ruma ostettaessa, joten piti vaan kuvitella, että miltä se voisi näyttää jos vähän parantelisi sitä :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)