Lokakuun alkuun piristystä

torstai 1. lokakuuta 2015

Se olisi sitten lokakuu hyvät ihmiset! Eikös se ole melkein se syksyn viimeinen kuukausi, vai vieläkö marraskuu on syksyä? No oli miten oli, piristykseksi sateiseen päivään, ihanan valkoinen kukka työpöydällä muistuttaa vielä auringonpaisteesta ja kesästä :) Olen kyllä ihan huono kukkien nimissä, krysanteemiko tuo nyt on?? :P Bongaatteko muuten tuolta työhuoneen seinältä tuollaisen villalankatyön? Niitähän on näkynyt todella paljon sisustusblogeissa, hienompia vaan, tuo on oma jämälangoista tehty viritys ;) Yritin hieman mallailla ja makustella sillä, mitä mieltä olen tuollaisista. Jos miellyn siihen ajatuksena, olen pohtinyt teetättää vähän isomman työn luomumerinotopsista... sanooko se teille mitään? :) Se on mm. huovutukseen tarkoitettua merinovillaa, superpehmeää, ja sitä myydään sellaisissa paksuissa pötköissä :D Googlettamalla varmaan löytynee!

Niin ja hei, voitin blogiarvonnassa julistekollaasin! Siitä sitten lisää, kun saan palkinnon kotiin <3
 



   

4 kommenttia

  1. Ihana koti teillä! Taidan ruveta seurailemaan blogia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mari kauniista viestistäsi <3 Tervetuloa seurailemaan blogia!

      Poista
  2. Jäinpä minäkin lukijaksi, ihania juttuja ja kuvia sinulla :)

    Tuo "ryijy" on kyllä kivannäköinen, kannattaa ehdottomasti tehdä/teettää se varsinainen versio vaikkei tuokaan pahannäköinen ole...mukava kun joku perinne päätyy nykyajankin käyttöön päivitettynä :)

    Mistä tuo työpöytä on? Olen tuollaista samantyyppistä katsellut Ikeasta mutta tuo on vielä puhdaslinjaisempi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna!! Kyllä se ryijy voisi olla mukava, varsinkin talvella pakkasten paukkuessa ja takan loimutessa olisi ihana katsella sellaista, lämmittäisi mieltä :D

      Tuo työpöytä on ihan Jyskin halppis, taisi olla Ikeaakin halvempi (?) tai jotain vastaavaa kuitenkin. Itse olen tykännyt kovasti, pieni siro pöytä :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)