Avon, se maailmalla tunnettu kosmetiikkaketju

torstai 13. lokakuuta 2016

Tiistaina järjestettiin JKL-Blogien yhteinen AVON-bloggaajailta, jossa itseasiassa ensimmäistä kertaa pääsin tutustumaan livenä tähän maailmalla tunnettuun kosmetiikkaketjuun. Kutsujina iltaan toimi JKL-Blogeja luotsaava Hannamaria-blogin Hanna, AVON -aluemyytipäällikkö Miia Keskinen sekä Nainen tummissa -blogin Minttu-Maaria, joka toimii myös AVONin kauneuskonsulttina. Kiitos vielä leidit tapahtumasta, oli tosi kiva!

Illan aikana saimme kuulla tästä reilusti yli 120 vuoden ikäisestä, innovaatiorikkaasta huippumerkistä, joka meille suomalaisille on vielä hieman uusi brändi pitkästä iästään huolimatta. Yllätyin kyllä positiivisesti, koska AVONilta löytyy niin uskomaton määrä tuotteita edullisin hinnoin! Suosittelen kyllä kaikille edes pikaista vilausta AVON verkkokaupassa, jonne bloggaajaillasta innostuneena avasinkin oman shopin :)

Yksi illan "tähtivieras" oli AVONin äskettäin lanseerattu Life-tuoksu, jonka on suunnitellut itse Kenzo Takada, mies tunnetun Kenzo-brändin takaa. Oli muuten erittäin hyvä tuoksu, voin suositella! Olikin mahtava ylläri, että me kaikki iltaan osallistujat saimme kyseisen hajuveden mukaan!! Olen sitä jo kerennyt sumautella parina aamuna, ja aina vaan tuoksuu ihanalle :) Ja hei vinkkinä isänpäiväksi; samasta tuoksusta on myös miehille oma versio, joka on kanssa todella hyvä!





Lisäksi bloggaajaillassa oli pitkät pöydät täynnä AVONin tuotteita, joita pääsimme testailemaan ja hiplailemaan. Saimme myös tehdä käsihoitoja tuotteilla ja halutessa pistäytyä kynsilakkabaarissa tai meikattavana. Tarjolla oli näiden kaikkien ohella kaffetta kera ihanien herkkujen -- oli rieskarullaa, itse tehtyjä vaahtiksia, punajuuri-suklaakakkua, kinkku-paprikamuffinseja ja cheddarkeksejä. Niin, ja kruununa vielä päälle ihanaa J.P. Chenetin mustaherukkaista skumppaa! <3










//Last Tuesday was fun; lots of cosmetics by AVON, bloggers, delicious bakeries and sparkling wine! Thank you for the ladies that organised the event! //

4 kommenttia

  1. Oli kyllä todella kiva taas nähdä ja päästä tutustumaan Avoniin hiukan tarkemmin. Mulla joskus onkin omat tunnarit tuonne olleet, mutta hukkasin ne aikaa sitten. Kosketusta merkkiin löytyy kuitenkin äidin kautta jo vuosien takaa, mutta kiva viimeinkin saada omaakin kokemusta merkistä! :D

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin olikin mukavaa! Kiitos vielä Hanna sinulle informoimisesta ja siitä, että lietsoit minut mukaan! :) Oli hyvä setti :)

      Poista
  2. Kiitos kun olit mukana :) Ihania kuvia sulla, mulla kun jäi kuvaaminen ihan sivuseikaksi kaiken hösellyksen keskellä.

    Mahtavaa, että innostuit Avonista ja perustit oman verkkokaupan. Sen ylläpitäminen on helppoa ja hauskaa, kuten kaikki muukin Avon-touhu :)



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Minttu-Maaria! Olisi ollut mukava rupatella paremmin ajan kanssa ja ihastella kaikkia meikkejä ja muita, mutta parin tunnin aikanakin jo sai sellaisen pläjäyksen tietoa, hemmottelua, herkkuja että oksat pois :)) Kivan illan järjestit, suuri kiitos <3

      Poista

Kiitos kommentista! :)