Kaunis JA lapsiystävällinen pöytäliina

lauantai 29. lokakuuta 2016


Nyt se löytyi, vihdoinkin! Meillä on keittiössä meganaarmuinen ruokapöytä (korkeakiiltovalkoinen... ei tarvinne sanoa muuta) ja olen etsiskellyt siihen jotain kaunista pöytäliinaa päälle. No, rakastan meidän valkoista pellavapöytäliinaa, mutta se ei ole kovinkaan lapsiystävällinen arjessa. Yhden ruokailun jälkeen se on jo pyykkikamaa. Vaha- ja kerniliinavalikoimista taas ei ole toistaiseksi löytynyt mitään omaan makuun sopivaa -- paitsi nyt! Miksi en ollut aiemmin tätä bongannutkaan?!

Artekin HH on vuonna 1955 suunniteltu kuosi valkoharmaana, ja löysin sitä akryylipinnotteisena kankaana eli kaipa se siis on ikäänkuin kerniliina (?), vaikkakin näyttää pöydässä ihan "normaalilta" kankaalta. Kooltaan pöytäliina on passeli meille eli 145cm * 230cm. Pinnasta saa hyvin pyyhittyä ruuan jämät, ja plussana on se ettei kangasta saa helposti ryppyyn ;) Ostettaessa se oli luonnollisesti taiteltuna, mutta kun heitin pöytään liinan, se oli välittömästi ihan suora ilman mitään jäätäviä taitoksia. Jee, niin meikälle!


 

// I have found plenty of beautiful tablecloths, but when it comes to how child-friendly they are (read: mother-friendly).... ummm... Now, ladies, I did find one, which is perfect! Artek HH fabric with acryl, it is beautiful AND easy to clean from all kinds of food stuff :D :D YEY!//

2 kommenttia

  1. On kyllä nätti pöytäliina. Tiedän ton oikean liinan kohtalon, ekan kerran jälkeen pyykkiin, tuttua touhua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes viitsi laskea, montako kertaa on tullut pestyä sitä valkoista pellavaliinaa :D Sitä se on... Mutta toivottavasti tämän liinan kanssa pääsee helpommalla =))

      Poista

Kiitos kommentista! :)