Testissä greippinen suihkusaippua

lauantai 15. lokakuuta 2016

Sisältää Affiliate-linkkejä.

Pieni suuri asia tälle viikonlopulle; olen löytänyt elämääni täydellisen suihkusaippuan :D Itse rakastan greipin pirteää tuoksua, ja tässä sitä onkin riittävästi, pakattuna ihanaan valko-kultaiseen pulloon.


Näitä ihanuuksia saa noin 7 euron hintaan Lagerhausilta -- ja jos ostaa kaksi pulloa, niinkuin minä, saa ne edullisesti 10,95 eurolla. Laitoinkin heti kummankin suihkun viereen nämä pullot, pysyvät muuten ihan hyvin tuossa suihkusysteemin päällä ja näyttävät kivoilta, kun molemmissa suihkukulmauksissa on samat pullot.

Samaista sarjaa voi täydentää vielä käsivoiteella, käsisaippualla sekä puhdistuspyyhkeillä. Voin suositella, ovat kyllä hinta-laatusuhteeltaan aivan mahtavia!


 // I have found grapefruit scented shower cream that looks pretty. This is one of those "small big things" that makes me super happy in everyday life! //

6 kommenttia

  1. Juuri tuollaisia olenkin etsinyt. Kiitos vinkistä pitääkin heti shoppailla💕

    Katja
    Www.willalemmelle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Oi noi on ihania! Tältäkin tuo suihkusaippua löytyy, ja kun se tyhjenee niin aion täyttää sen uudelleen jollain muulla. ;) Minulla on jo hyvä kokoelma tyhjeneviä/tyhjiä Lagerhausin saippuapulloja, erivärisetkin sopivat yhteen ja ne ovat niin kivan näköisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lagerhaus osaa kyllä tehdä tyylikkäitä pulloja! Tuo on itseasiassa hyvä idea, pitääpä itsekin tilailla niitä muita värejä heiltä! :)

      Poista
  3. Mä tykkään kans ihan hulluna noista Lagerhausin saippuoista ja hintakin on tosiaan kohdallaan! Mun suosikki on sitruunaruoho-verbena-oliiviöljy. Ainoa huono puoli on se, että suihkusaippuapullo on vähän turhan iso eikä oikein mahdu sellaiseen suihkutankoon kiinnitettävään saippuatelineeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kuulostaa ihanan tuoksuiselta yhdistelmältä tuokin :) On todellakin hinta kohdillaan, hämmentävän edullisia etenkin silloin, kun on tuo kahden purtilon tarjous. Meillä ei olekaan sellaista telinettä ollenkaan, niin en ole tuota ajatellut. Mutta kivasti se pysyy ihan tuossa suihkusysteeminkin päällä :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)