Lepakkotuolille kaveri

keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Kaupallinen yhteistyö: Cuero Design Suomi

Muistanette ehkä elokuussa kirjoittamani postauksen tästä ihanasta Mariposan lepakkotuolista? No nyt meillä on lepakkoperhe laajentunut, ja tuoli sai samanlaisen kaverin!! <3 :D Olin niin tyytyväinen tuohon ensimmäiseen tuoliin, että uskalsin ostaa toisenkin ja nyt olohuone vihdoin näyttää OLOhuoneelta, jossa on ihana oleskella. Tykkään! Samalla vaihtui hieman huonekalujen järjestyskin.Mietiskelin muuten, että miksiköhän tämä legendaarinen tuoli on käännetty suomeksi lepakkotuoliksi, kun englanniksi se on niin herkkä Butterfly chair... Vähän eri fiilikset herää perhosen ja lepakon suhteen =D


//My Butterfly Chair has now a sister! :D After having the first chair, I have been so happy with it that I wanted to buy a pair for it. Looks great now! //

6 kommenttia

 1. Mariposahan tarkoittaa myöskin perhosta :-) Mulle kyllä tulee enempi lepakko kuin perhonen mieleen - etenkin mustasta nahkaisesta versiosta. Meillä on kans yksi lepakko, mutta täytyy sanoa, että lyhytjalkaisen ihmisen on siinä kyllä aika huono istua, tuolin reuna painaa reisiin eikä jalat oikein ulotu kunnolla lattiaan. Kauniita ne ovat kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Lepakko siitä tulee minullekin mieleen, vaikka perhonen olisi kivemman kuuloinen =)) Ahaa sepä onkin itselle uusi juttu tuo että reuna painaa reisiin, jee taidan kuulua pitkäjalkaisiin!!

   Poista
 2. Hyvän mallinen tuoli. Onko siinä mukava istua, vai onko liian paljon ns. nojaa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippunee siitä, millaisesta istuimesta tykkää. Mukava on minun mielestäni, siinä on kiva lötköttää ja olla rennosti ;)Mutta tosiaan selkänoja ei ole mikään kovin pystysuora, eli ei siinä istuskella ihan tikkusuorassa.

   Poista

Kiitos kommentista! :)