Roosa nauha -ostosvinkit ja arvonnan voittaja

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Kauppoihin ilmestyi reilu viikko sitten tämän vuoden Roosa nauha, joka on Michael Monroen suunnittelema. Tuo silkkinauha toimii Roosa nauha –keräyksen symbolina, ja on yksi tapa osallistua suomalaisen syöpätutkimuksen ja neuvonnan tukemiseen. On myös muitakin tapoja osallistua --  keräilinkin tähän alle muita kampanjassa mukana olevia tuotteita, ja lisää muita tuotteita löytyy Roosa nauha -kampanjasivuilta.

Varsinkin tuo käsikoru on tosi symppis ja siitä menee koko tuotto suoraan keräykseen. Mennäänkö hakemaan sellaiset viimeistään 14.10.2016, jolloin vietetään Roosa nauha -päivää? Meikä ainakin mukana! :) Tai no taidan kyllä hakea lähestulkoon kaikki alla olevasta listasta ;)
1. Lindex Roosa Rannekoru
Vaaleanpunainen nahkarannekoru, jossa on kullanvärinen rusettikoriste. Rannekorun koko tuotto lahjoitetaan Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräykseen. Hinta: 10.00 € (ovh.)

2. Pirkka Vadelma 125g

3. Airam Roosa nauha –termosmuki
Hinta: 18.00 € (ovh.) Lahjoitusosuus 0,50 €

4. Vaasan Roosa OOH kanelipikkupuusti
Hinta: 1.80 € (ovh.) Lahjoitusosuus 0,05 €

5. Raiski Mirel Housut
Hinta: 39.90 € (ovh.) Lahjoitusosuus 5 %

6. Familon Roosa -tyyny
Puolikorkea tyyny, jonka täyte on hyvin muotoutuvaa ja helppohoitoista pallokuitua. Tyynyn kangas on 100% puuvillaa. Hinta: 19.90 € (ovh.) Lahjoitusosuus 2 €

7. Sini Arctic-Is kinnasraappa
Jääraappa, jossa mukana kinnas lämmittämässä käsiä. Hinta: 6.00 € (ovh.) Lahjoitusosuus 0,15 €

8. Lumene Time Freeze Kiinteyttävä Tehohoito
Hinta: 19.90 € (ovh.) Lahjoitusosuus 1 €

9. Pirkka Parhaat sidottu Roosa nauha -kukkakimppu


(Hinnat saattavat vaihdella myyntipaikoittain)

Arvonnan voittaja


Sitten vielä loppuun arvonnan voittaja! Viime viikkoisessa postauksessa arvottavaksi saatiin Teemu Järven kaunis postikorttisetti Valkoisen Lautturin verkkokaupasta. Voittaja on Nora, onnea!! Sinulle on laitettu sähköpostia! 

Arvonta suoritettiin Random.org -palvelulla.  
// You can participate in the Pink Ribbon fundraising campaign and help raising money for breast cancer research by going to the shop and buying the Pink Ribbon or other products with "Roosa nauha" logo. And remember the Pink Ribbon Day on 14 October! //

2 kommenttia

  1. Kiva kollaasi hyviä tuotteita! Varsinaisen roosanauhan kävin hakemassa heti "ilmestymis"päivänään. Tuo Lindexin rusettirannekoru on tosi symppis myös! Sellainen on ehkä pakko käydä hakemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru :) Minulla on vielä se nauha hakematta, mutta eiköhän sekin tartu mukaan tuon rannekorun ohella!

      Poista

Kiitos kommentista! :)