Alennusvinkit

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Erehdyin vahingossa surffailemaan Hobby Hallin sivuilla, ja siellä olikin ihan yllättävän paljon ihania sisustus- ja puutarhajuttuja todella hyvällä alennuksella. Taitaa jokunen niistä lähteä tilaukseen... Keräilin teillekin tähän muutaman vinkin, löytyykö sieltä jotain mukavaa? :)

Itse ottaisin kaikki, mutta erityisesti houkuttaa Juho Pasila kattovalaisin sekä Marimekon Okko-tyynynpäällinen. Myös Seasonin puutarhaletku kiinnostaa sen käytännöllisyytensä vuoksi; se laajenee vedenpaineen avulla pituudeltaan kolminkertaiseksi, 22 metriseksi, ja lyhenee alkuperäiseen 7,5 m:n mittaansa, kun letku tyhjenee - nerokasta! :D

Hyvää sunnuntaita!


6 kommenttia

 1. Hyvä kun muistutit, että tommonen taimihyllyhän mun pitikin hankkia. Ei suinkaan taimikasvatukseen, vaan murattien ja pelargonien talvehtimiseen. Aattelinkin, että tähän aikaan vuodesta ne saattais olla alennuksessa. Ja vinkkaanpa nyt muille taimihyllyä tarvitseville, että Anttilassa kyseinen tuote oli vielä isommassa alennuksessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No johan on sitten hyvä alennus jos vielä on parempi :) Anttilan verkkokaupasta ei taida vaan enään saada konkurssin takia, mutta pitääkin vilaista josko tuolla liikkeessä olisi. Hyvä vinkki, kiitos :)

   Poista
  2. Joo, kävipä köpösesti mun taimihyllyn kanssa. Valitsin toimitustavaksi noudon tavaratalosta ja siinä käy sitten näköjään näin http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016071921932725_uu.shtml Jos oisin valinnu postitoimituksen, niin se ois vissiin kerinnyt lähteä ja oisin saanut sen, koska postia ei niin vaan pysäytetä. Ihan järjetöntä. Hintatietoista kuluttajaa taas rangaistaan...vaan ei auta itkeä kun on jo housuissa ;-)

   Poista
  3. Hittolainen, on kyllä tosi järjetöntä.... Kuinkahan moni on tuonne maksanut jo tilauksensa mutta tavara jää tulematta. [-(

   Poista
 2. Oli tosiaan mahtavia alejuttuja. Ei kyllä mun passaa mennä katsomaan :) :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)