Scandic Kuopio

torstai 21. heinäkuuta 2016

Kaupallinen yhteistyö: Scandic Kuopio

Onkos täällä lukijoiden joukossa kuopiolaisia? =) Itse suuntasin ystävättäreni kanssa Kuopioon viime maanantaina, vai pitäisikö sanoa "männä muanantaina". No joo, en osaa Savon murretta, pahoittelen :D Aurinkoinen viikonalku ja pieni irtiotto hyvässä seurassa, ihan parasta! Reissun agendalla oli aikatauluttamatonta rentoilua Kallaveden tuntumassa, josta löytyi myös majapaikkamme, hotelli Scandic Kuopio. Hotellista oli varattuna Superior Extra -tason huone, jonka saimme kaupallisen yhteistyön merkeissä. Kaikki hotellin huoneet on  uusittu muutama vuosi sitten, joten ihastuimme kovasti freesiin tilaan heti huoneeseen astuessa. Näin sisustusfanaatikkona piti heti syynätä kaikki ihanat ideat huoneen sisustuksesta, ja niitä löytyi.

Ensinnäkin koko harmahtavan vaalea värimaailma oli jotain meikäläisen sielunmaailmaa hyväilevää, skandinaavisen raikasta ja ajatonta. Sopivan kokoisena väripilkkuna huoneen takakulmassa seisoi ylväästi sininen nojatuoli huomiota kiinnittävän tyynyn kera.

Seinällä oleva tapetti oli kiinnostava, ja siitä löytyikin mielenkiintoisia yksityiskohtia vanhoista kuopiolaisista rakennuksista hauskoihin kehyksiin. Nuo tapetin kehykset näyttävät ihan kolmiulotteisilta, vaikka olivat siis tapetissa kuvana. Arvatkaapa pitikö ottaa selfieitä oma pää kehyksen keskellä =D




Eteisen peilin yläpuolella oleva kattolamppu oli myös aivan ihastuttava, siitä kumpikin meistä jaksoi jauhaa monta kertaa majoittumisemme aikana heh :D

Peilin takana alkava, metalliputkista tehty vaaterekki inspiroi jo suunnittelemaan samantyylistä vaatesäilytystilaa omaan eteiseen, jos jossain vaiheessa olisi aikaa hieman tuunailla sellaista vaikkapa vanhoista kupariputkista. Siinä on juuri sitä industriaalista henkeä, mistä tykkään todella paljon. Naulakotkin olivat niin hienot, että piti ottaa kuva :)



Huone sijaitsi hotellin ylimmässä, viidennessä kerroksessa, ja huoneen parvekkeelta meillä olikin aurinkoiset näkymät Kallaveelle (savolaisittain!) ja nurmikolle päin. Sijainti oli mahtava, sillä keskusta oli kivenheiton päässä, ja suoraan hotellin takaa löytyi uimarantaa, tenniskenttää, kauniita kävelyreittejä ja vihreää luontoa. Ehdottomasti kyllä palaan tähän hotelliin, jos ja kun yövyn taas joskus Kuopiossa.




 Kartta hotelli Scandic Kuopion sivuilta

Kävimme ystävättäreni kanssa ihanan aurinkoisen sään saattelemana kävelyllä kamera kädessä, ja kuvattavaa kyllä löytyi näistä upeista maisemista. Loppuilta meni ihanan rennosti hotellihuoneessa, herkkujen ja leffan parissa kylpytakki päällä. Kuutamo hohti kauniisti ohuen pilviverhon takaa, jota tietenkin piti kuvata.  Näin pienen tytön äitinä tällainen oma aika oli erittäin tervetullutta vaihtelua :D

 





Aamulla tietenkin luksusta oli mennä valmiille aamupalalle; pehmeä puuro ja luomukahvi olivat paras tapa aloittaa päivä, munakokkelia unohtamatta. Ala-aulassa löytyi taas lisää sisustusbongauksia: ihana lamppu ja korkeakiiltometalliset jakkarat. :)




Huomasimme muuten hississä, että hotellilla on edullista varata myöhäisempi lähtö (vinkkinä!), mutta me sanoimme heipat tässä vaiheessa Scandicille ja suuntasimme hotellilta Kuopion kauppahallille ja torille -- harmi ettei meillä täällä Jyväskylässä ole samanlaisia paikkoja. Mukaamme tarttui mausteita, tuoreita vadelmia, sekä tyttärille pienet tuliaiset ;) Sokoksellakin "piti" käydä hakemassa parit vaatteet alennusrekistä. Katseltavaa ja kierreltävää olisi toki ollut vaikka kuinka paljon, mutta meillä oli se rauhallinen agenda ;)






Matkus vielä kutsui meitä Kuopion reunalla, ja Ikeassa olikin kärry täynnä kampetta. Oli oikein mukava reissu Kuopioon, johon sain tutustua taas hieman paremmin. Kiitos vielä ihanasta matkaseurasta ystävättärelleni, sekä Scandic Kuopiolle miellyttävästä hotellihuoneesta, voin suositella lämpimästi! Bongasimme muuten "Suomen paras hotelli" -diplomin, jonka mukaan Kuopion Scandicissa on ollut asiakastutkimuksen mukaan paras asiakaspalvelu kyseisen hotelliketjun joukossa viime vuonna.


6 kommenttia

  1. Olipa hieno hotellihuone. Kiva toi tyyny, jotenkin se pomppas heti silmäninäkökenttään. Muutenkin hauskoja yksityiskohtia.

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Me ollaan oltu jo monena vuonna Kuopion scandicissa mieheni työreissulla mukana. Se on kiva hotelli ja siellä saa hyvää palvelua. Minäkin suosittelen:) Käyhän muuten kurkkaamassa uutta blogiani osoitteessa pellavaajapastellia.fi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palvelu oli kyllä oikein hyvää, olen samaa mieltä! :) Kaunis blogi sinulla Annika, jäin heti roikkumaan sinne. Ihania nuo vierasmajat <3

      Poista
  3. Hei! Kukahan suunnitellut sisutuksen? Saisitko selville:D?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)