House Doctorin avohyllyt keittiöön

lauantai 7. tammikuuta 2017

No niin, eilen jo lupailinkin pientä updeittiä meidän keittiöstä, jonne siis tuli nämä kolme House Doctorin Ledge avohyllyä. Pitkään mietin, että haluanko avonaisia hyllyjä vai en, mutta sitten päätin antaa niille mahdollisuuden. Meidän Iittalan juomalasit ja Marimekon teekupit päätyivät hyllyille, josta ne on kätevä ottaa. Vesihana ja vedenkeitin/kahvinkeitin kun ovat tässä samaisessa nurkassa. Tulihan tuonne hyllyille muutakin pikku krääsää, mutta aika hillitysti (vielä), eiks niin? ;) Hyllyt ovat tosi jykevän oloiset - raudasta valmistetut ja kolmella ruuvilla seinään kiinnitettävät. Plussana on myös tuo pieni reunus, minkä ansiosta tavarat eivät tipu välttämättä niin helpolla kuin ilman reunusta olevilta tasoilta.

Meillähän oli aiemmin jo viereisellä seinällä olevat Iittalan Aitio hyllyt, joita ajattelin käyttää kanssa astioiden säilytykseen, näin niinkuin yhtenäisyyden luomiseksi ;) Nuo Iittalan Taika-kahvimukit ovat tehty mitoiltaan täydellisesti Aitioon, joten ne menivät luonnollisesti sinne. Samoin Hobstar-lasit. Ainakin omaan silmään tämä näyttää olevan nyt aika jees kokonaisuus, mitäs te tykkäätte?


//Something new in kitchen; House Doctor's Ledge :) Now I can keep my mugs and glasses visible and near the tap/coffee maker :) //

3 kommenttia

 1. Näyttää ihanalta!! Haaveilen avohyllyistä keittiöön meillekin, mutta se haave saa vielä odottaa valitettavasti vuokrakämpän vuoksi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! :) Sä oot niiiiin nuori vielä että kerkeet :D Taas iski se sama ikäkriisi :D

   Poista
 2. Hei, mikä valaisin on tuo valkoinen seinävalaisin? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)