Helppo sisustusvinkki kirppiskävijöille

perjantai 27. tammikuuta 2017

En ole mikään aktiivinen kirppisten kiertäjä ollenkaan, mutta nyt muutamien kuukausien aikana olen pyörähtänyt lähikirppiksellä tekemässä pieniä löytöjä sisustukseen. Heitänpä tähän yhden vinkin, mitä kannattaa etsiskellä sisustukseen ja mitä aika varmasti löytää aina suht halvalla --  nimittäin muutaman kukanoksan tai viherkasvin lehden kokoiset maljakot ja maljakoiksi soveltuvat esineet, kuten kauniit juomalasit.

Viimeisin tällainen juomalasilöytöni kirppikseltä on tämä muutaman euron maksanut Tapio Wirkkalan Niva-lasi, joka oli myynnissä irtokappaleena. Harvoin raaskin uhrata omia juomalasejani kasveille, mutta kirppikseltä löydetyt lasit ovat omiaan tähän. Pesaisin lasin hyvin ja laitoin siihen palmuvehkan oksan juurtumaan, nyt se ilahduttaa minua tuossa keittiön avohyllyllä :)

Pitkään on ollut trendinä myös koota useista pikkumaljakoista kokonaisuuksia ja asetelmia, ja näillä kirppislöydöillä voikin tehdä helposti oman tyylisen asetelman vaikka sohvapöydälle. Toki asetelmia voi tehdä "oikeillakin" kaupan maljakoilla, mutta ehkäpä nämä kirppiksen löydöt ovat parhaimmillaan tuplasti persoonallisempia ;) Hauskaa on myös pohtia kunkin persoonallisen lasin tai kulhon fiilistä ja laittaa sen mukaan jokaiselle omanlaisensa kukanoksan koristeeksi.

Kivaa perjantaita!
//Lately I have found these pretty, small drinking glasses from local flea market with few euros. A good tip is to collect some cheap, different glasses and make a beautiful setting on a table with a branch of flower or green plant.//

14 kommenttia

 1. Nätti lasi tai siis maljakko! :) Musta tuntuu, etten ikinä löydä kirppiksiltä mitään kivaa. Rikkinäisistä tai muuten rähjäisistä tavaroista pyydetään ihan hulluna. Joskus sentään joukosta löytyy tuon lasin kaltaisia timantteja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi :) Sen kanssa olen huomannut että yllättävän rähjäistä tavaraakin roudataan kirppiksille ja niistä vielä pyydetään hirveitä hintoja... Mutta aina silloin tällöin kyllä tekee löytöjä. Tuota lasiakin itseasiassa oli viime kerralla useammassa pöydässä tyrkyllä, mutta otin tietty halvimman ;)

   Poista
 2. Todella hyvä löytö ja käyttötarkoitus! Kirppikseltä löytää muutenkin pieniä ja eriparisia maljakoita muutamilla euroilla, jopa kymmenillä senteillä. Niillä saa just sitä omaa ja persoonallista pilkettä sisustukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati1 Itsekin olen löytänyt hauskoja maljakoita, näiden juomalasien lisäksi, eikä todellakaan ole hinta huimannut päätä :)

   Poista
 3. Onpas kivan näköinen! Tosi hyvä löytö! Mulla ei tahdo kirppareilla oikein onnistaa, en oikein löydä yhtään mitään kivaa ja jos joskus löydänkin jotain kivaa, niin hintaa on yleensä ihan älyttömästi liikaa...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykästyin kyllä itsekin heti tähän lasiin :) Kirppiksissä on varmaan kanssa aikamoinen ero keskenään, en yleensä itsekään löydä mitään kivaa halvalla, mutta nyt tämä lähikirppis yllätti ja sieltä on joka kerta löytynyt jotain mielenkiintoista suht edullisesti.

   Mukavaa viikonloppua sinullekin Anu!

   Poista
 4. Onpa hyvä idea!
  Michaela
  http://halfwaythere2.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Jossu, ja samoin kivaa viikonloppua sinnekin päin! :)

   Poista
 6. Tosi nätti! :) Tykkään käydä kirppiksissä myös sen takia, että voi löytää jotain kiinnostavaa mitä tavallisesta liikkeestä ei normaalisti ostaisi!

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)