Jyväskylän aarre | Alvar Aalto Museum Shop, alekoodi ja uusi verkkokauppa

lauantai 21. tammikuuta 2017

Halusin kirjoittaa Jyväskylässä sijaitsevasta aarteesta, jota monikaan ei edelleenkään tiedä; nimittäin Alvar Aalto Museum Shopista, joka on pullollaan niin Artekin kuin muidenkin huippubrändien tuotteita. Hyllyiltä löytyy muun muassa seuraavia merkkejä: Muuto, Vitra, Everyday Design, Bonden Living, Verso Design, Puik Art, Miiko, Muoto2... Uskokaa tai älkää, se on varsinainen karkkikauppa tällaisille ihmisille kuin minä <3 Kävin ihan luvan kanssa hieman valokuvailemassa teillekin kaupan fiiliksiä alle :)
 
Kuulin samalla, että piakkoin on myös avautumassa Alvar Aalto Museum Shopin verkkokauppa, josta voi jatkossa ostaa kirjojen ja valittujen designtuotteiden lisäksi museon käyntikohteiden pääsylippuja. Kannattaa siis seurata tiedotusta museon verkkosivulla!


Kirjojen ystäville todettakoon, että valikoima on aika huippu erilaisten design-opusten suhteen. Nyt onkin hyvä sauma käydä ostamassa vaikka muutama tyylikäs coffee table book kodin pöydälle, sillä Alvar Aalto Museum Shop lupasi design- ja arkkitehtuurikirjallisuudesta 20% alennuksen helmikuun 2017 loppuun asti. Edun saat, kun muistat mainita kassalla blogini nimen (Valkoisen vuoren rinteillä).

Museo sijaitsee aivan Jyväskylän Rantaväylän varrella, Jyväskylän yliopiston uusinta Ruusupuisto-rakennusta vastapäätä osoitteessa Alvar Aallon katu 7. Museon tilat löytyvät toisesta kerroksesta, mutta itse Museum Shop ja suloinen kahvila, Cafe Alvar, löytyvät heti katutasosta. Kahvilassa on tulossa huomenna muuten kiva vegebrunssi, vinkivink. :)  Kuulin, että museolla pysähtyy paljon Helsingistä esimerkiksi Ouluun ajavia, jotka eivät halua pitää taukoaan bensa-asemalla -- hyvä idea ja vinkki jaettaviksi! Suosittelen! :)

//One of the "pearls" of Jyväskylä is the wonderful design shop inside Alvar Aalto Museum. I highly recommend to drop by!!//

4 kommenttia

 1. Muistatko kenen tuo pöydällä pystyssä oleva kello on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piia, jos tarkoitat tuota kolmatta kuvaa, niin se kello on Puik Art- merkkinen... Meilläkin on sellainen, on kyllä kaunis!

   Täällä postaus kellosta:
   http://valkoinenvuori.blogspot.fi/2016/02/nakyyks-mun-kello.html

   Poista
 2. Mulla oli saksalainen kaveri kylässä viime viikolla ja hän kovasti tahtoi käydä tuolla Alvar Aallon museossa, joka oli itsellenikin ihan uusi paikka. Käytiin myös tässä kaupassa ja olihan siellä juttuja joita olisi voinut kotiuttaa!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä kyllä kuinka omassa kotikaupungissa tulee niin vähän kierrettyä esimerkiksi museoita tai muuta vastaavaa! Varmaan tämä museokauppakin olisi ollut minulle ihan pimennossa ellen olisi kuullut ystävältä siitä, joten hyvä että muut tietävät ja sitten vielä suosittelevat :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)