Viikonlopun Hygge

perjantai 20. tammikuuta 2017

Hygge, kaikki sen ovat kai jo kuulleet. Sana, joka tulee Tanskasta ja tarkoittaa periaatteessa hidastamista ja elämästä nautiskelua :) Minulle se tarkoittaa tänä viikonloppuna kotoilua ja yhdessä olemista. Tuossa äsken siivoilujen jälkeen aloitinkin jo hyggemäisen perjantain ryystämällä hyvät kahvit kaikessa rauhassa sekä napostelemalla ihania kahvinmakuisia suklaita, slurp. Hyggefiilikseen kuuluu ehdottomasti myös kynttilät, mukava oloasu, sohvan nurkassa kasa vilttejä ja tyynyjä, hyvät herkut, joku kiva leffa tai ohjelma, ehkä lasi valkkaria :)

Hyggemäistä viikonloppua!

PS. Tiesitkö, että tunnettu Oxford Dictionary on valinnut Vuoden Sanan 2016? Ehdolla oli 9 sanaa, joista yksi oli Hygge :) Jos kiinnostaa tietää muut ehdokkaat sekä voittaja, tsekkaa täältä ;)//Hygge, the danish word that all probably have heard by now. It means enjoying life and slowing down. I started my hygge by drinking a cup of good coffee in peace, having some chocolate and being happy after cleaning the home :D //

4 kommenttia

  1. Voi apua, nuo suklaat kuulostavat (ja näyttävät) juuri minun jutulta, namskis! :D Mistä tuollaisia saa? Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo suklaat on kyllä ihan törkeen hyviä! Ostin ne Jyväskylän Matkakeskuksen karkkikaupasta, oliskohan se Kalpis nimeltään, en ole ihan varma... :) Ihanaa viikonloppua sinullekin Kristiina!

      Poista

Kiitos kommentista! :)