2-Dots penkki ja värikriisi

keskiviikko 11. tammikuuta 2017

En olekaan tainnut esitellä meidän Nomess Copenhagenin 2-Dots -penkkiä. Pidän penkin selkeästä ulkoasusta, hauskoista yksityiskohdista (kuten nuo kaksi ympyrää penkin päällä -- ovat juurikin ne "2-dots")  ja kooltaan se oli juuri sopiva toimimaan hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Nyt penkki on olohuoneessa lisäistuimena vieraiden varalta ja kätevänä tuolina takkatulta sytytellessä. Halusin nimenomaan penkin nojatuolin sijasta, jottei selkänojat peitä isojen ikkunoiden tuomaa valoa ja kivaa maisemaa.

Toisaalta penkkiä voi hyödyntää myös eteisessä, jossa monesti tarvitaan kapeaa istumapaikkaa -- penkin syvyys on vain 20cm. Liian isot jakkarat varastavat turhaan tilaa yleensä suht kapeista eteisistä. Olen myös pyöritellyt mielessäni kokeilla tätä joskus yöpöydän tilalla, jolloin penkki olisikin pääasiassa tavaroiden laskutasona. Lehdet, kirjat ja puhelin mahtuisivat kätevästi rinta rinnan vierekkäin :)Värikriisi vain sattui iskemään taannoin, kun bongasin vahingossa penkin näillä samaisilla mustilla jaloilla, mutta istuinosa oli saarnia ja penkinpäälliset ympyrät taas mustia. Toinen vaihtoehto on myös saarnijaloilla ja mustalla istuinosalla... Vitsit miten hyvännäköinen tuollainen "sekoitus" onkaan! Tiesin kyllä, että istuinta saa kokonaan saarnin värisenä, ja että ympyröitä voi vaihdella mustan, valkoisen ja oranssin väreissä, mutta tätä kaksiväristä vaihtoehtoa en edes tajunnut.... Minkä värin te valitsisitte?
// I really like this 2-Dots bench by Nomeness Copenhagen because of its beautiful design -- it is also useful in many purposes; as an extra seat for guests, as a narrow bench in the entry, or as a table next to your bed. But at the moment I have a small crisis with the colour, black is of course GOOD, but I looooove the look of mixed colours! //

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)