Lisää petroolia ja muutakin uutta makuuhuoneeseen

maanantai 2. tammikuuta 2017

Vihjailin aiemmassa postauksessa sutaisseeni lisää Tikkurilan Petroolia makuuhuoneen seiniin, ja vaikka kuinka rakastankin valkoista, niin oli tämä tumman lisääminen mielestäni oikein hyvä muutos! Erityisesti pidän värin tuomasta kontrastista vaaleiden vuodevaatteiden, valaisimien ja julisteiden kanssa on. Ennen tätä muutosta Petroolilla oli maalattu ainoastaan takaseinä, mutta nyt maalailin sen kummaltakin puolelta olevia seiniä osittain -- toista reilu puolet ja toista suurinpiirtein kolmasosa. Tykkään, että ne eivät ole kuitenkaan ihan kokonaan tummia.Uutta huoneessa on Umbran HUB tikkaat, äärimmäisen hyvä keksintö! Tikkaat ovat kaksiosaiset, toinen puoli pyökkiä ja toinen mustaksi maalattua teräsputkea -- puuosat menevät putkien sisälle, joten itse tikkaiden leveyttä voi siis säädellä sen mukaan kuinka paljon puiset osat jättää näkyviin. Minulla tikkaiden leveys on noin minimin ja maksimin puolivälissä, ja siinä roikkuu meidän päiväpeitto. Lisäksi puuosion yli menevää tikasosaa voi hyödyntää kätevänä naulakkona, itselläni siinä roikkuu tällä hetkelläkin kamera. Toinen uusi lisäys makuuhuoneen sisustuksessa on Marimekon Kuusikossa tyynynpäällinen, joka löytyi alennusmyynneistä. Pieni suuri lisä tyynykasaan :)

Tässäpä taas liuta kuvia. Tykkäättekö te mieluummin tummista vai vaaleista seinistä makuuhuoneessa?
//Even though I love white, I decided to paint the bedroom with this dark blue-greenish colour called Petrooli, by Tikkurila. It gives such a beautiful contrast. Besides the colour, I love my new HUB ladders by Umbra and Kuusikossa pillow by Marimekko <3 //

4 kommenttia

 1. Tää on kyllä upea kokonaisuus! Rakastan tuota seinän väriä ja sun tyyliin muutenkin yhdistettynä (pelkistettyä, mustaa ja valkoista) ei voi mennä pieleen! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Mikä sävy sulla on makkarissa petroolin rinnalla? Kivan näköistä. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! En itse asiassa tiedä tuota toista värisävyä, se oli rakennusfirman valitsema. Se on sellainen aavistuksen harmaanbeigeen taittava väri.

   Poista

Kiitos kommentista! :)